Ελεύθερος αφέθηκε με εντολή της Εισαγγελέως Υπηρεσίας ένας 48χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για παράνομη κατοχή κυνηγετικού όπλου, ο οποίος «μπούκαρε» κραδαίνοντάς το σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Ροδίνι.

Συγκεκριμένα, την 6η Ιουλίου 2020, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κατήγγειλε ότι περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα της 5ης Ιουλίου 2020, ενώ βρισκόταν εντός του καταστήματός του μαζί με τη σερβιτόρα και αλλά δέκα περίπου άτομα, ένας εκ των θαμώνων άρχισε να επιτίθεται φραστικά στους πελάτες και προσπάθησε να έρθει στα χέρια με έναν εξ αυτών κι εκείνοι τον οδήγησαν εκτός του καταστήματος.
Λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε σε έξαλλη κατάσταση κραδαίνοντας στο χέρι του μια καραμπίνα και απειλώντας τους παρευρισκόμενους. Κάποιοι πελάτες έπεσαν πάνω του και τον ακινητοποίησαν καταφέρνοντας να τον αφοπλίσουν και στη συνέχεια ειδοποίησαν την αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από προανάκριση και αξιοποίηση πληροφοριών και βιντεοληπτικού υλικού, εξακριβώθηκε ως δράστης ο 48χρονος, που εντοπίστηκε κοντά στην οικία του.
Ομολόγησε την πράξη του μετά τη σύλληψή του και οδήγησε τους αστυνομικούς σε εξωτερικό χώρο της οικίας του, όπου είχε επιμελώς κρυμμένη την καραμπίνα, μάρκας BERETTA και ιδιοκτησίας του κατάκοιτου πατέρα του.

 Πηγή:dimokratiki.gr

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης