Σοκαρισμένη είναι η οικογένεια του ποδοσφαίρου, καθώς, σε τροχαίο που έγινε σήμερα το πρωί στις 9.10 στην Ανάβυσσο, δύο δικοί της άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλο ένα τραυματίστηκε.

Φίλιππος ΔελαπόρταςΝεκροί είναι ο 29χρονος οδηγός του οχήματος Γιάννης Τζιβιλόγλου, και ο 20χρονος Φίλιππος Δελαπόρτας ο οποίος καθόταν στο πίσω κάθισμα, ενώ τραυματισμένος διακομίστηκε στο Ασκληπιείο Βούλας ο 28χρονος αδελφός του οδηγού Ευτύχης Τζιβιλόγλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μοιραία ιστορία ξεκίνησε όταν η αποστολή της ομάδας του Φοίβου Κρεμαστής Ρόδου είχε καταφτάσει αεροπορικώς στην Αθήνα προκειμένου να συνεχίσει ακτοπλοϊκώς για Ικαρία όπου και θα έπαιζε με την ομώνυμη ομάδα στο πλαίσιο των αγώνων κυπέλλου.

Ανάμεσα στην αποστολή ήταν και ο ποδοσφαιριστής Ευτύχης Τζιβιλόγλου καθώς και ο συμπαίκτης του Φίλιππος Δελαπόρτας, ο οποίος μάλιστα ήταν και γιός του προέδρου της ομάδος.

Ο Γιάννης Τζιβιλόγλου που βρισκόταν ήδη στην Αθήνα, πήγε και παρέλαβε με το αυτοκίνητό του τον αδελφό του Ευτύχη με τον συμπαίκτη του Φίλιππο και αναζητούσαν κάποιο κατάστημα με αθλητικά είδη προκειμένου να προμηθευτούν ποδοσφαιρικά παπούτσια για ξερό χώμα, κατάλληλα για το γήπεδο της Ικαρίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευτύχης Τζιβιλόγλου, ο μόνος επιζήσας από το τραγικό τροχαίοΤο δυστύχημα έγινε στη συμβολή Λεωφ. Αναβύσσου και Μονής Αρκαδίου όταν ο Ευτύχης Τζιβιλόγλου, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, και αφού έκανε ελιγμούς σε όλο το πλάτος του οδοστρώματος, προσέκρουσε με ταχύτητα σε μια κολώνα με φρικτό αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο των δύο παιδιών και τον ελαφρύ τραυματισμό του Ευτύχη ο οποίος ήταν και εκείνος που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ αλλά και την Πυροσβεστική που έδωσε κυριολεκτικά αγώνα για τον απεγκλωβισμό των θυμάτων.

Συγκλονισμένη η ΕΠΟ πρότεινε στον αρχηγό της αποστολής να αναβάλει τον αγώνα της με την Ικαρία, οι παίκτες ωστόσο, με δάκρυα στα μάτια, πρότειναν ο αγώνας τελικά να δοθεί, στη μνήμη των χαμένων ανθρώπων. Ζήτησαν μάλιστα να δηλωθεί κανονικά στο φύλλο αγώνος σαν βασικός και η ομάδα να ξεκινήσει με δέκα παίκτες.

Eπιμέλεια: Παύλος Κιρκασίδης
Πηγή: ifmedia

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης