Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ Ιωαννίνων για την κατάσβεση φωτιάς που εκδηλώθηκε σήμερα νωρίς το απόγευμα σε περιοχή κοντά στην χωματερή, με το μέτωπο να παίρνει γρήγορα μεγάλες διαστάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πρώτη στιγμή στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Π.Υ, ενώ δύο αεροσκάφη τύπου πετζετέλ έκαναν ρίψεις επιβραδυντικού υγρού και στη συνέχεια αναχώρησαν.

Επί ποδός βρίσκονται Αστυνομία, η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου και ο Δήμος Ιωαννιτών,έχοντας διαθέσει τις υδροφόρες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύσσωμες οι δυνάμεις της Π.Υ Ιωαννίνων, αυτή την ώρα επιχειρούν στην περιοχή του Νεοχωρόπουλου ,με την φωτιά να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα πρώτα σπίτια του οικισμού, ενώ στους κατοίκους της περιοχής ξύπνησαν μνήμες του 2011, όταν και τότε είχαν βρεθεί αντιμέτωποι με ανάλογο σκηνικό.

Οι περισσότεροι εξ αυτών βρίσκονται στους δρόμους, ενώ μερικοί ρίχνουν νερό με το λάστιχο στις αυλές τους, αγωνιώντας για τις περιουσίες τους.

Στη δύσκολη αποψινή επιχείρηση καταφθάνουν πυροσβεστικά οχήματα και προσωπικό από την Πρέβεζα,την Κοζάνη και το Θεσπρωτικό ,προς ενίσχυση της Π.Υ Ιωαννίνων .

Πηγή: epirus-tv-news.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης