Συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17/3 στις 18.00 το απόγευμα στην Κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας από μέλη ακομμάτιστης πατριωτικής επιτροπής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μεγάλο Συλλαλητήριο κατά της προδοσίας των Πρεσπών και του πραξικοπήματος της κυβέρνησης με την ανοχή της Αντιπολίτευσης ενάντια στη λαϊκή εντολή , διοργανώνει αυτή την Κυριακή 17/3 στις 18:00, Ακομμάτιστη Πατριωτική Επιτροπή στην Κεντρική Πλατειά της Πτολεμαΐδας . Παίρνοντας τη σκυτάλη από την Πατριωτική Νεολαία Κατερίνης, οι διοργανωτές καταγγέλλουν τις φασιστικές ενέργειες των κυβερνώντων που καταπατώντας το Σύνταγμα και τους Νόμους και παρα την αντίθεση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού, προχώρησαν στη σύναψη μιας παράνομης συμφωνίας που οδηγεί σε εθνικό όλεθρο την Πατρίδα μας! Στη γη του Πτολεμαίου, στρατηγού του Μέγα Αλέξανδρου, θα φτάσουν πατριώτες και φορείς κινημάτων από όλη την Ελλάδα με σύνθημα κεντρικό «μόνο η υπογραφή του λαού θα μετρήσει.

Επικεφαλής Πατριωτικής Επιτροπής Πτολεμαΐδας: Νικηφόρος Παπαδόπουλος

Ομιλητές: Γεωργία Μπιτάκου επικεφαλής Πατριωτικού Κινήματος ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΣ Μαριάννα Γεωργιάδου επικεφαλής Πατριωτικής Νεολαιάς Κατερίνης Σωκράτης Σιδηρόπουλος Ποντιακός Σύλλογος Πολυδενδρίου Λαγκαδά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης