Σύλληψη ενός Τούρκου σημειώθηκε το απόγευμα στις 16.00 στα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας στις Καστανιές διότι πέρασε την συνοριακή γραμμή. 

Πρόκειται για Τούρκο πολίτη ο οποίος κατά τα φαινόμενα εκτελούσε εργασίες με εκσκαφέα στα σύνορα. Ο αστυνομικός διευθυντής της Ορεστιάδας, επιβεβαίωσε στο zougla.gr, πως ο συλληφθείς δεν είναι στρατιωτικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εκσκαφέας που χειριζόταν ο Τούρκος πολίτης

Από τη μεριά του, το «radioevros» αναφέρει ότι σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Άμυνας, ο Τούρκος που συνελήφθη ενδεχομένως να είναι αγρότης που εκτελούσε εργασίες με το μηχάνημα του σε έργο του Δήμου Ανδριανούπολης.

Πηγές του Γενικού Επιτελείου Στρατού ανέφεραν στο zougla.gr πως το άτομο που συνελήφθη έφερε πολιτική περιβολή και κατά πάσα πιθανότητα είναι αγρότης. Πάντως σε οποιαδήποτε περίπτωση ερευνάται το θέμα από την αστυνομία και αναμένεται σχετική ενημέρωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περαιτέρω πληροφορίες αναφέρουν πως ο συλληφθείς έφερε πολιτική ταυτότητα.

Στο φυλάκιο του συνοριακού σταθμού Καστανιών όπου κρατείται ο Τούρκος πολίτης, έχουν καταφθάσει ο αστυνομικός διευθυντής Ορεστιάδας, Πασχάλης Συριτούδης  και ο διοικητής της 16ης μεραρχίας, υποστράτηγος Βασίλειος Παπαδόπουλος οι οποίοι βρίσκονται στον χώρο όπου ανακρίνεται ο συλληφθείς. 

Σύμφωνα με τα ισχύοντα, ο Τούρκος πολίτης αναμένεται να παρουσιαστεί εντός της ημέρας στον εισαγγελέα Ορεστιάδας. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης