Στη σύλληψη δυο ατόμων, ενός 45χρονο και μιας 53χρονης, προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, την Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση εγκληματικών κυκλωμάτων εμπορίας ναρκωτικών ουσιών και έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίσθηκαν οι δυο συλληφθέντες να κινούνται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την ακινητοποίηση του οχήματος και σε γενόμενο έλεγχο, βρέθηκαν στο εσωτερικό του και κατασχέθηκαν, 22 αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 28 κιλών και 205 γραμμαρίων.

Επιπλέον  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 4.350 ευρώ, 3 κινητά τηλέφωνα, καθώς και το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο με το οποίο μετέφεραν τις ποσότητες των ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ο οποίος τους παρέπεμψε για κυρία ανάκριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συλλήψεις και στο Κερατσίνι

Αστυνομικοί αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, συνέλαβαν έναν 69χρονο και μια 66χρονη, το πρωί της Τρίτης στο Κερατσίνι, για κατοχή προς περαιτέρω διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφορίας σχετικά με τη δράση ημεδαπού στη διακίνηση ναρκωτικών, εντοπίσθηκε ο 69χρονος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο που επέβαινε, καθώς και στην οικία που διέμενε με την 66χρονη στο Κερατσίνι, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν :

-ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -1.159- γραμμ.

-ποσότητα κοκαΐνης βάρους -65- γραμμ.

-4- ναρκωτικά δισκία

ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

-4- μαχαίρια

-σπρέι πιπεριού

-σιδερογροθιά

-ζεύγος χειροπέδες

-το χρηματικό ποσό των -3.738- ευρώ

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης