Τα ηρεμιστικά χάπια, που τον έκαναν να νιώθει καλύτερα, ήταν η αιτία για να «βυθιστεί» ο 64χρονος μεσίτης σε λήθαργο μέσα στο σπίτι του στο Χαλάνδρι. Αυτό υποστήριξε η Γερμανίδα σύντροφος του που κατηγορείται για την δολοφονία του. Η ίδια, μιλώντας στους αξιωματικούς της ασφάλειας, φέρεται να περιέγραψε τι συνέβη στο σπίτι της οδού Κονίτσης στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου.

«Είχαμε μια λογομαχία και με έσπρωξε. Ήταν γενικά ένας οξύθυμος χαρακτήρας. Κάποια στιγμή άρχισε να μην αισθάνεται καλά και πήρε κάποια ηρεμιστικά χάπια. Εγώ έφυγα και όταν επέστρεψα ήταν ακόμα χειροτέρα. Δεν ξέρω αν πήρε και άλλα χάπια ή αν ήπιε αλκοόλ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 18 Δεκεμβρίου ο 64χρονος πέθανε και η σύντροφος του έμεινε δίπλα του για περίπου 15 μέρες. Όταν κατάλαβε ότι οι αρχές ενδεχομένως να την κατηγορούσαν, πανικοβλήθηκε και τον τύλιξε στα σεντόνια θέλοντας να ξεφορτωθεί το πτώμα. Όμως δεν τα κατάφερε και τελικά αποφάσισε να φύγει από το σπίτι και να ταξιδέψει για τη Γερμανία. Πριν από λίγες μέρες η 56χρονη επέστρεψε στη χώρα μας και περιφερόταν στην Αθήνα ενώ έμενε σε διάφορα ξενοδοχεία. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας την εντόπισαν σε ένα ξενοδοχείο στο Παγκράτι και την συνέλαβαν την Παρασκευή.

Ωστόσο, χωρίς να υπάρχει σαφής αιτία θανάτου, λόγω της προχωρημένης σήψης, οι αστυνομικοί έχουν ένα στοιχείο που εντόπισε ο ιατροδικαστής που τους παραπέμπει στον ασφυκτικό θάνατο.

Η 56χρονη οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Αττικής και με την βοήθεια διερμηνέα οι αξιωματικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών προσπάθησαν να ξεδιαλύνουν τι είχε συμβεί. Την Κυριακή θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και τον ανακριτή για να απολογηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τη σύλληψη της 56χρονης Γερμανίδας: 

«Εξιχνιάσθηκε μετά από συστηματική και μεθοδική έρευνα της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και συγκεκριμένα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, η ανθρωποκτονία 64χρονου, η σορός του οποίου βρέθηκε την 21-2-2019, εντός διαμερίσματος, όπου διέμενε στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα ο θάνατος του θύματος είχε επέλθει περίπου δύο μήνες προ της ανεύρεσης της σορού, η οποία βρέθηκε επιμελώς τυλιγμένη με σεντόνια, τα οποία ήταν περιδεμένα με ιμάντες και κολλητική ταινία, ενώ στο κεφάλι ήταν τοποθετημένη νάιλον σακούλα.

Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, δράστιδα της ανθρωποκτονίας είναι 56χρονη Γερμανίδα, η οποία συζούσε με το θύμα στο προαναφερόμενο διαμέρισμα. Μετά τον εντοπισμό της σορού η αλλοδαπή αναζητείτο επισταμένως για να εξεταστεί και τελικά εντοπίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο κέντρο της Αθήνας και προσήχθη στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας.

Στο πλαίσιο της σχηματισθείσας ποινικής δικογραφίας εκδόθηκε σε βάρος της ένταλμα σύλληψης και το πρωί του Σαββάτου συνελήφθη».

Διαβάστε ακόμη: 

Χαλάνδρι: Βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη, δεμένο χειροπόδαρα

Η Γερμανίδα σύντροφος θα “δείξει” τον δολοφόνο

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης