Στη δικογραφία που συνέταξαν οι αρχές της Αστυνομίας στην Κρήτη περιγράφεται το άρρωστο προφίλ του δολοφόνου ο οποίος με πρόθεση τον βιασμό βασάνισε, μαχαίρωσε, επιχείρησε να βιάσει και τελικά στραγγάλισε το θύμα του κοντά σε μια σπηλιά στο Μάλεμε των Χανίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αρχή τη χτύπησε με το αυτοκίνητο. Η γυναίκα έπεσε αιμόφυρτη στον δρόμο. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο δολοφόνος πέρασε τουλάχιστον δύο φορές από πάνω της με το αυτοκίνητο. Το θύμα ήταν εν ζωή όταν ο φονιάς σήκωσε το σώμα της γυναίκας και το έβαλε στο πορτμπαγκάζ. Η βιολόγος χτυπούσε τη λαμαρίνα για να της ανοίξει. Στη συνέχεια της κατάφερε μαχαιριές για να την ακινητοποιήσει και πρέπει τότε να της έκοψε το αυτί. Επιχείρησε να τη βιάσει και στο τέλος τη στραγγάλισε. 

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να ήθελε εξ αρχής να τη βιάσει αλλά οι εξετάσεις κολπικού υγρού δεν έχουν ολοκληρωθεί. Είναι άγνωστο εάν τα κατάφερε τελικά ο δολοφόνος να βιάσει το θύμα του.

Ανεξάρτητα από τα παραπάνω ολοκληρώνοντας το μένος του στραγγάλισε την Αμερικανίδα βιολόγο την οποία προηγουμένως όπως πιστοποιεί και ο ιατροδικαστής την είχε απάνθρωπα βασανίσει. Ο δολοφόνος δηλώνει ηδονοβλεψίας. Είναι μόλις 27 ετών, πατέρας δύο παιδιών και γιος ιερωμένου. Προφανώς πρόκειται για ένα αρρωστημένο πλάσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μοιραίο λάθος που οδήγησε τις Αρχές στην εξιχνίαση του εγκλήματος

Ο δράστης αν και προσπάθησε με κάθε τρόπο να καλύψει το έγκλημα το οποίο διέπραξε, φαίνεται ότι υπέπεσε σε ένα λάθος που αποδείχτηκε μοιραίο για αυτόν και που τελικώς οδήγησε τις αστυνομικές αρχές στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Ίχνη από το αυτοκίνητο του 27χρονου βρέθηκαν στην περιοχή που είχε μεταφερθεί, τοποθετηθεί και θαφτεί η σορός της 60χρονης και αυτά, σε συνδυασμό με το προφίλ του δράστη που οι αστυνομικοί είχαν αρχίσει να σκιαγραφούν, μετά τη συλλογή στοιχείων της δολοφονίας, καθώς και τα ίδια τα ευρήματα από τον τόπο του εγκλήματος, στένεψαν τον κύκλο των υπόπτων και τελικώς αποκάλυψαν την ταυτότητα του δράστη. 

Η 60χρονη βιολόγος είχε εξαφανιστεί από τις 4 Ιουλίου, η σορός της εντοπίστηκε στις 9 Ιουλίου, έπειτα από μια πρωτοφανή κινητοποίηση τόσο των τοπικών αρχών, όσο και εθελοντών, εντός και εκτός Ελλάδας, ενώ το θέμα της εξαφάνισης αλλά και του εντοπισμού της σορού της 60χρονης απασχόλησε μεγάλα διεθνή πρακτορεία.

Διαβάστε επίσης: Συνελήφθη ο δολοφόνος της Αμερικανίδας βιολόγου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης