Φωτογραφίες – video: Χάρης Γκίκας

Συναγερμός στην αστυνομία και το ΕΚΑΒ σήμανε το βράδυ της Τετάρτης, μετά από κλήση για μία γυναίκα που έπεσε από τον τρίτο όροφο του εμπορικού κέντρου Mall, στο Μαρούσι. Το συμβάν σημειώθηκε στις 20.50, ενώ η γυναίκα ηλικίας 40 ετών πέθανε ακαριαία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τη 40χρονη στο KAT.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως το τραγικό συμβάν πρόκειται για αυτοκτονία αφήνοντας όμως όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για τα ακριβή αίτια του περιστατικού που συνέβη την ώρα που το εμπορικό κέντρο ήταν ανοιχτό και γεμάτο με κόσμο.

«Πήγα να ανέβω στις σκάλες και υπήρχε αναστάτωση. Βρήκα έναν κύριο και μου είπε ότι έπεσε μια γυναίκα από τον τρίτο όροφο. Δεν υπήρχαν αίματα, η γυναίκα ήταν πολύ άσπρη» δήλωσε μιλώντας στην κάμερα του zougla.gr εργαζόμενη στο εμπορικό κέντρο και πρόσθεσε πως οι αστυνομικοί δεν άφησαν τους πολίτες να πλησιάσουν στο σημείο. 

Δείτε τη μαρτυρία της:

 

Με ανακοίνωσή του το «The Mall Athens» εκφράζει τη λύπη του για την τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, όταν -κάτω από άγνωστες συνθήκες- μια γυναίκα έπεσε από τον τρίτο όροφο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για το τραγικό συμβάν, που έλαβε χώρα σήμερα στο The Mall Athens. Δυστυχώς, η άμεση επέμβαση του ΕΚΑΒ και του προσωπικού του Εμπορικού Κέντρου δεν απέτρεψαν το μοιραίο συμβάν. Η αστυνομία και οι αρμόδιες αρχές έχουν επιληφθεί από την πρώτη στιγμή.»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης