Βραβεύτηκε από την δήμαρχο  Μάνδρας Ειδυλλίας Ερυθρών κ. Κριεκούκη, ο αστυφύλακας Γεώργιος Ρούσσης για το θάρρος και την αυτοθυσία που επέδειξε στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου καθώς  είχε έρθει αντιμέτωπος με τους ληστές που επιχείρησαν να κλέψουν το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στα Βίλια. Ο Αστυνομικός είχε δεχθεί  πυροβολισμούς. Ωστόσο η άμεση επέμβασή του είχε ως αποτέλεσμα όχι μόνο να αποτραπούν τα χειρότερα για τους υπαλλήλους αλλά και για τους πολίτες αλλά και να συλληφθούν λίγο αργότερα οι δράστες.
Στον λόγο της η δήμαρχος τόνισε πως αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και πως κάνει όλους τους συμπολίτες του περήφανους.
Η βράβευση έγινε στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας  και παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων η Πρόεδρος του ΔΣ, κ. Ερασμία Στάθη, οι Αντιδήμαρχοι, κ Σπύρος Δρίκος, κ. Αγγελική Παπακωνσταντίνου, κ. Περικλής Ρόκας και κ. Ιωάννα Αδάμ, η Πρόεδρος του ΔΟΚΑΠ, κ. Αλεξία Νερούτσου, οι Πρόεδροι της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, κ. Μελέτης Παπακωνσταντής και κ. Τάσος Δούκας αντίστοιχα, οι Πρόεδροι των Τ.Σ. Βιλίων, κ. Γιώργος Γκιόκας και Μάνδρας, κ. Νίκος Παχής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κ.κ. Αθ. Τώρος και Βασ. Κώνστας, Πρόεδροι Συλλόγων και φορέων.

Τέλος την εκδήλωση τίμησαν εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας και ειδικότερα ο Αστυνομικός Διευθυντής, κ. Χρήστος Παπαφίλης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Σταθμού Βιλίων κ. Δημήτριος Μπροζιούτης και οι Αστυφύλακες κ.κ. Λάζαρος Τεντόμας, Χαράλαμπος Σοφός, Νίκος Ζήσης και Πέτρος Κρανίτης.

Πηγή: newspull.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης