Κριός

Αυτό το ζώδιο φιλάει υπέροχα, επειδή του αρέσει να κάνει άψογα το καθετί. Αν μάλιστα καταλάβει πως το φιλί του σας αρέσει, θα σας φιλήσει με ακόμα μεγαλύτερο πάθος. Το φιλί ενός Κριού είναι πάντα αληθινό, οπότε αντιμετωπίστε το σοβαρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ταύρος

Για τον Ταύρο το φιλί είναι τέχνη. Θα μπορούσαν να φιλούν τη σύντροφό τους με πάθος για ώρες, καθώς είναι κάτι που τους βγαίνει πολύ φυσικά. Και βέβαια για αυτό το ζώδιο φιλί σημαίνει και ουσιαστική δέσμευση.

Καρκίνος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δύσκολα θα αντισταθείς στη σαγηνευτική φύση ενός Καρκίνου. Το φιλί του δείτε το σαν εμπειρία, καθώς με αυτό σας δείχνουν στην ουσία και τα συναισθήματά τους. Θα κρύβει τρυφερότητα, έρωτα και πάθος, και εσείς θα ζητάτε όλο και περισσότερα.

Λέων

Τα λιοντάρια θέλουν πάντα να εντυπωσιάζουν, ακόμα και με τα φιλιά τους. Γι’ αυτό και θα σας φιλήσουν με αυτόν ακριβώς τον στόχο, να σας αποδείξουν πως είναι οι καλύτεροι. Μάλλον ισχύει!

Σκορπιός

Φιλούν με μέτρο, γι’ αυτό και εσείς θα το δείτε σαν πρόκληση. Θα κάνετε τα πάντα για να κερδίσετε το φιλί του και εκείνος θα κάνει τα πάντα για να σας μείνει αξέχαστο.

Τοξότης

Δεν τους ενδιαφέρει να σας εντυπωσιάσουν, θέλουν να το απολαύσουν και να ζήσουν τη στιγμή. Και αυτό από μόνο του αρκεί για να είναι τέλειο.

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης