Ο Ντόναλντ Τραμπ ευχήθηκε σήμερα «καλή τύχη» στον Μπέρνι Σάντερς, ο οποίος ανακοίνωσε νωρίτερα ότι θα είναι υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές του 2020, ωστόσο ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος εκτίμησε ότι ο γερουσιαστής είχε την ευκαιρία του και την έχασε.

«Εύχομαι καλή τύχη στον Μπέρνι, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι θα συμβεί», είπε ο Τραμπ όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους, στο Οβάλ Γραφείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Προσωπικά, νομίζω ότι έχασε την ευκαιρία του, αλλά μου αρέσει ο Μπέρνι», πρόσθεσε, υποστηρίζοντας ότι έχουν κοινές απόψεις σε ορισμένα θέματα, όπως στις εμπορικές συναλλαγές.

Ο γερουσιαστής από το Βερμόντ, που αυτοχαρακτηρίζεται «σοσιαλιστής», είχε χάσει στις προκριματικές του 2016 από τη Χίλαρι Κλίντον.

«Η Κλίντον δεν του φέρθηκε με σεβασμό. Πιστεύω ότι αυτό που συνέβη στον Μπέρνι Σάντερς πριν από τέσσερα χρόνια ήταν θλιβερό», συνέχισε ο Τραμπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι, ο νικητής θα είναι ένας», συμπέρανε, για να καταλήξει, αστειευόμενος: «Ελπίζω ότι ξέρετε ποιος θα είναι αυτός».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης