Στοιχεία που συνδέουν τον Κύπριο λοχαγό κατά συρροή δολοφόνο με έγκλημα που διαπράχθηκε στα Κατεχόμενα, φαίνεται πως έχουν στην κατοχή τους οι αρχές του ψευδοκράτους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Alpha Κύπρου, γίνεται αναφορά για την εξαφάνιση μίας 40χρονης από το Βιετνάμ τον Οκτώβριο του 2017, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε τον περασμένο Ιανουάριο σε περιοχή κοντά στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, ο 35χρονος λοχαγός, Νίκος Μεταξάς, φέρεται να πέρασε με το αυτοκίνητό του στα κατεχόμενα τον Μάιο του 2018.

Έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη

Οι κατοχικές αρχές μετέφεραν τις πληροφορίες στις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας μέσω της Δικοινοτικής Επιτροπής για το Έγκλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόλις λίγες ώρες μετά τα φρικτά και ασύλληπτα εγκλήματα που ομολόγησε ο κατά συρροή δολοφόνος, Νίκος Μεταξάς, άρχισαν εκ νέου οι έρευνες για τον εντοπισμό της 6χρονης Sierra στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο, ενώ οι Αρχές μετέβησαν στην Κόκκινη Λίμνη, όπου ο 35χρονος υπέδειξε ότι πέταξε τα άλλα τρία θύματα του.

Οι Αρχές έλαβαν το πράσινο φως από την κατασκευάστρια εταιρεία και αναμένεται σήμερα να αρχίσει η έρευνα μέσα στην Κόκκινη Λίμνη, όπου ο 35χρονος ισχυρίστηκε ότι έριξε τρία πτώματα.

Τη Μεγάλη Παρασκευή, η λίμνη που περιέχει επικίνδυνο οξειδωτικό υλικό, ερευνήθηκε με τη χρήση drone χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε.

Έρευνα και στην Ελλάδα

Έρευνα για ενδεχόμενη δολοφονία και στην Ελλάδα έχουν ξεκινήσει οι Αρχές για τον 35χρονο serial killer «Ορέστη» της Κύπρου, καθώς, βρισκόταν στη χώρα μας από τον Απρίλιο έως τον Μάιο του 2018 για στρατιωτική εκπαίδευση.

 

Υπενθυμίζεται εξάλλου πως ο δράστης είχε βρεθεί στην Ελλάδα και στο παρελθόν, αφού μόλις τελείωσε το σχολείο είχε έρθει στην Αθήνα και υπηρέτησε στη Σχολή Ευελπίδων.

Για το ταξίδι του στη χώρα μας ο serial killer της Κύπρου, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει ομολογήσει επτά δολοφονίες γυναικών, είπε, σύμφωνα με τον Alpha: «έμενα σε ένα στρατόπεδο, σε συγκεκριμένο χώρο μαζί με άλλους αξιωματικούς, δεν είχα αυτοκίνητο, δεν μπορούσα να βγαίνω έξω».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης