Κάθε χρόνο στην Γιορτή των Κορυφαίων ο ΠΣΑΤ βραβεύει τα ταλέντα της χρονιάς και για το 2019 ο Σύνδεσμος για τη φετινή χρονιά είχε εξαιρετικά δύσκολο έργο καθώς υπάρχουν πολλοί νέοι αθλητές και αθλήτριες που με τις επιτυχίες τους, απέδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει.

Στη Γιορτή των Κορυφαίων που θα γίνει την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής (18:00), παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας θα τιμηθούν με το έπαθλο του «Ανερχόμενου Ταλέντου» οι εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απόστολος Παπαστάμος (κολύμβηση)

Κωνσταντίνος Λιβανός (ποδηλασία)

Μιχαέλα Λάκη (τένις)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαρία Τσαμοπούλου –  Μελίνα Παππά (ιστιοπλοΐα)

Επίσης ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου στο πλαίσιο της ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού στη χώρα μας, αποφάσισε να βραβεύσει τρία πρόσωπα που έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στον συγκεκριμένο τομέα. Τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο που έχει συνδέσει τον Αθλητικό Τουρισμό με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τον Μαρίνα Κουταρέλλη για την επιτυχία του Spetses Mini Marathon και τον Κωνσταντίνο Μητρόπαπα, για τις επιτυχημένες εκδηλώσεις που διοργανώνει σε όλη την Ελλάδα.

Έχουν ήδη ανακοινωθεί τα βραβεία στον Ολυμπιονίκη της κολύμβησης Σπύρο Γιαννιώτη που το 2020 θα μπει στο Ηall of Fame της παγκόσμιας κολύμβησης, στον κορυφαίο παίκτη του χάντμπολ Αλέξη Αλβανός που αποχαιρέτησε την ενεργό δράση σε ηλικία 39 ετών, καθώς και το έπαθλο της κοινωνικής προσφοράς που θα δοθεί στην οικογένεια του Αλέξανδρου Νασούλα και της Ευαγγελίας Ψάρρα καθώς και τα τέσσερα μέλη της ασχολούνται ενεργά με την τοξοβολία. Ο Αλέξανδρος Νασούλας είναι ο ομοσπονδιακός προπονητής, η Ευαγγελία Ψάρρα έχει αγωνιστεί πέντε φορές σε Ολυμπιακούς Αγώνες και τα παιδιά, Μαρία και Χάρης είναι στις μικρές Εθνικές ομάδες τοξοβολίας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης