Όλοι γνωρίζουν πως ο Πειραιάς είναι κάτι σαν Φέουδο του εφοπλιστή Μαρινάκη. Αυτό που μόλις τώρα έμαθαν οι Πειραιώτες αλλά και όσοι επιθυμούν να στρατευθούν πολιτικά με τον εκδότη – επιχειρηματία είναι πως θα πρέπει απαραιτήτως να «σταυρώνουν» στο ψηφοδέλτιο «Πειραιάς Νικητής» του Γιάννη Μώραλη όχι μόνον τον υποψήφιο που προτιμούν αλλά και τον… Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πρόκειται για «οδηγία» άνωθεν όπως επισημαίνουν οι πολίτες του Πειραιά που ανοίγοντας τα γραμματοκιβώτια τους έπεσαν πάνω σε ένα φάκελο ο οποίος περιείχε μία αφίσα – φωτογραφία του Βαγγέλη Μαρινάκη και ένα εσώκλειστο ψηφοδέλτιο ή με σταυρούς σε δύο ονόματα. Αυτό του υποψηφίου και εκείνο του εφοπλιστή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αυτόν τον τρόπο λειτουργούσε το σύστημα ανέκαθεν, με τον ίδιο τρόπο λειτουργεί και το 2019. Αν θες να «προκόψεις» στην τοπική πολιτική σκηνή του Πειραιά οφείλεις να διασφαλίσεις πριν απ’ όλα την εκλογή του Τοπάρχη. Κατά τα άλλα φλυαρούμε για ανανέωση και εκσυγχρονισμό του πολιτικού συστήματος. Κοτζαμπάσηδες κυβερνούσαν, οι απόγονοι τους επίσης κοτζαμπάσηδες κυβερνούν. Για του λόγου το αληθές, αναρτήσαμε τη φωτογραφία με τα πειστήρια που έφθασε στα χέρια ενός πολίτη – ψηφοφόρου στο μεγάλο λιμάνι.  

Το ψηφοδέλτιο έχει επίσης σταυρό και στη Βασιλειάδου Ευγενία. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης