Μπροστά σε μια εικόνα που δεν συνηθίζεται σε αστική περιοχή, βρέθηκε αναγνώστης του zougla.gr το βράδυ της Παρασκευής. Συγκεκριμένα, κι ενώ κινούνταν με το αυτοκίνητό του στην περιοχή της Εκάλης, επί της οδού Ρόδων, στο διάζωμα, εντόπισε μια αγέλη η οποία αποτελούνταν από περίπου 10 αγριογούρουνα, τα οποία έβοσκαν δίπλα από τον δρόμο.

Όπως θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο, έκπληκτος ο αναγνώστης κατέβηκε από το όχημά του, προκειμένου να τα απαθανατίσει. Πάντως τα συμπαθέστατα τετράποδα δεν πτοήθηκαν καθόλου από την ανθρώπινη παρουσία. Μάλιστα έδειχναν να το… απολαμβάνουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Είναι άγνωστο πώς βρέθηκαν εκεί, ωστόσο οι κάτοικοι οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, κυρίως τις νυχτερινές ώρες, αφού τα ζώα διασχίζουν τους δρόμους για να αναζητήσουν τροφή και πιθανόν να προκληθούν ατυχήματα.

Σημειώνεται πως η αύξηση του πληθυσμού των αγριογούρουνων τα τελευταία χρόνια έχει λάβει εκρηκτικές διατάσεις, ενώ σε αρκετές περιοχές έχει επανειλημμένα ζητηθεί η λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης