Το καλύτερο γκολ της ζωής του πέτυχε ο Βασίλης Ατσάλης το μεσημέρι του Σαββάτου στο δημοτικό στάδιο Χίου.

Λίγο μετά την έναρξη του αγώνα Μικρασιατική – Δάφνη, το ματς διεκόπη και ο Βασίλης κατευθύνθηκε προς την κερκίδα, συμπαρασύροντας και τους συμπαίκτες του, όπου εκεί επιφύλασσε μία έκπληξη στην εκλεκτή της καρδιάς του Ελεάννα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το εναρκτήριο σφύριγμα «Όλοι μαζί» η ομάδα κατευθύνθηκε στις κερκίδες, οι παίκτες έβγαλαν τις φανέλες τους και με το ερώτημα «ΘΑ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ;» που σχηματιζόταν στις μπλούζες που φορούσαν από κάτω ο Βασίλης έκανε πρόταση γάμου στην Ελεάννα. Φυσικά, δεν έλειπε από τον έμπειρο striker το προβλεπόμενο δακτυλίδι. Ο αρχηγός της Δάφνης είπε απευθυνόμενος προς την Ελεάννα: «Είσαι το ομορφότερο δώρο στη ζωή μου και το καλύτερο γκολ στην καριέρα μου».

Η Ελεάννα είχε την επιλογή να απαντήσει γράφοντας με μαρκαδόρο στην μπλούζα του Βασίλη «ΝΑΙ» ή «ΟΧΙ». Εμφανώς συγκινημένη και χωρίς δεύτερη σκέψη απάντησε ΝΑΙ και στο βίντεο που ακολουθεί μας το επιβεβαιώνει.

Δείτε τη συγκινητική πρόταση γάμου, τις αποκλειστικές δηλώσεις της μέλλουσας νύφης, αλλά και τι είπαν οι γονείς του Βασίλη Ατσάλη και οι φίλες της Ελεάννας στο βίντεο που ακολουθεί:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Πηγή: chiosin.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης