Το παρακάτω βίντεο τραβήχτηκε την Κυριακή 24/03/2019 στη 01.15 περίπου το βράδυ στη Φλώρινα, στην οδό 7ης Νοεμβρίου, και δείχνει τέσσερις λύκους να κυκλοφορούν άφοβα μέσα στην πόλη, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα ihunt.gr.

Όπως θα δείτε, οι λύκοι περιφέρονται εντός κατοικημένης περιοχής, 300 μέτρα μακριά από πεζόδρομο, σε μια περιοχή που έχει παντού σπίτια, σχολεία, σταθμούς, παιδικές χαρές, συνεργεία, ψυγεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Τους λύκους εντόπισε ο Χρήστος Ράππος, ο οποίος επέστρεφε σπίτι με την κόρη του έπειτα από βραδινή έξοδο (η κόρη του τράβηξε και το βίντεο).

Σύμφωνα με τον κ. Ράππο αλλά και με άλλους κατοίκους της περιοχής που τους έχουν συναντήσει άλλες φορές σε διαφορετικά σημεία της πόλης, πρόκειται για μια αγέλη 10 ζώων που λυμαίνονται ανενόχλητα την ευρύτερη περιοχή. Ζημιές έχουν γίνει σε σκυλιά δεσποζόμενα και αδέσποτα, σε γάτες καθώς και σε κτηνοτροφικά ζώα. Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του κ. Χρήστου στην ερώτηση αν υπάρχουν ζημιές σε σκυλιά και ζωικό κεφάλαιο: «Τα πάντα όλα, ό,τι κινείται τρώγεται….».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, νωρίτερα, κατά τις 22.00, ενώ έφευγε από το χωριό Βεύη είχε άλλη μια συνάντηση με διαφορετικό εκπρόσωπο του «σπάνιου» είδους, καθώς ένας ιδιαίτερα μεγαλόσωμος λύκος τού πετάχτηκε στον δρόμο ενώ οδηγούσε.

Πηγή: ihunt.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης