Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο καλεί η Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία, με αφορμή τον πρόσφατο θάνατο των δύο ιαγουάρων.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του zougla.gr:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κάλεσμα:

Η Ομοσπονδία μας καλεί όλους να συμμετάσχουν στη διαμαρτυρία της 29ης Δεκεμβρίου, ώρα 12:00 στα Σπάτα ενάντια στο Αττικό Ζωολογικό «Κήπο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πρόσφατες εκτελέσεις των δύο ιαγουάρων, οι αντιλόπες που ξεφεύγουν και πέφτουν πάνω στις τζαμαρίες και τραυματίζονται, οι θάνατοι δελφινιών με άγνωστες αιτίες παλαιότερα και πόσων άλλων ίσως που ποτέ δεν βγήκαν στη δημοσιότητα, τα κρυμμένα ή ανύπαρκτα και ανήθικα πρωτόκολλα για τους δυστυχείς «δραπέτες», η ανικανότητα να διαχειριστούν ζώα άγρια που αιχμαλώτισαν και φυλάκισαν για να τους φέρουν χρήμα, ο κίνδυνος για τους ίδιους τους ανθρώπους, τους επισκέπτες (οικογένειες, παιδιά, σχολεία ολόκληρα), ΟΛΑ, βροντοφωνάζουν πως πρέπει το συντομότερο να τεθεί ένα τέρμα.

Να κλείσει η ντροπιαστική και επικίνδυνη αυτή φυλακή για τα ζώα, και να ληφθεί η καλύτερη γι αυτά πρόνοια για την ευζωία τους .

Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης