Ανδρέας Θεοδωρόπουλος: Υποψήφιος Βουλευτής του Β 2 Δυτικού τομέα Αθηνών στις περιοχές: Περιστέρι Αττικής, Ίλιον. Άγιοι Ανάργυροι, Πετρούπολη, Καματερό, Αιγάλεω, Αγία Βαρβάρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είμαι Δικηγόρος Αθηνών παρ’ εφέταις στο επάγγελμα, απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, και διατηρώ δικό μου δικηγορικό γραφείο από το 2011 στο Περιστέρι Αττικής. Έχω παρασταθεί εκπροσωπώντας πολίτες όλων των τάξεων σε ποινικά και πολιτικά ακροατήρια υπερασπιζόμενος υποθέσεις μεταξύ των άλλων σε Μεικτά Ορκωτά Δικαστήρια, Τριμελή και Πενταμελή Εφετεία Κακουργημάτων. Γνωρίζω τι σημαίνει εργασία, καθώς η μαχόμενη δικηγορία με δίδαξε πως μόνο με την δουλειά μπορείς να προκόψεις.

Το 2009 έως το 2011 έκανα την πρακτική μου εξάσκηση στην Νομοθετική Υπηρεσία του Ελληνικού Κοινοβουλίου και στην Νομική Υπηρεσία της ΕΥΔΑΠ. Είμαι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, από το 2011, ενώ όταν φοιτούσα στην Νομική Σχολή Αθηνών, παράλληλα εργαζόμουν στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER CHANNEL. από το 2006 μέχρι το 2010 Στην δημοσιογραφική μου θητεία κάλυψα πολλά θέματα και αντιμετώπισα όλες τις αντίξοες συνθήκες από καιρικές έως εργασιακές ως μαχόμενος δημοσιογράφος, αφουγκραζόμενος τις αγωνίες και τους προβληματισμούς του κόσμου.

Συναντήθηκα με πολλές προσωπικότητες, όλων των επαγγελμάτων και αποκόμισα τεράστια εμπειρία ενώ έχω καταγράψει ζωντανά από εικόνες φωτίας και καταστάσεις εκτάκτων αναγκών αλλά και ωραία θέματα όπως του ελεύθερου ρεπορτάζ με τα οποία αναδείκνυα την ελληνική διάνοια, η οποία διαπρέπει σε όλο τον κόσμο. Επειδή είμαι ένας από εσάς τους καθημερινούς Έλληνες Πολίτες, μπορώ να νιώσω τα προβλήματά σας και να αγωνιστώ μαζί με όλους εσάς, για την Ελλάδα, την Δικαιοσύνη, την Παιδεία, τα Εθνικά Θέματα, όπως η Μακεδονία μας, η οποία ήταν, είναι και θα παραμείνει ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ελληνική Λύση και ο εμπνευστής της ο Πρόεδρος Κυρίακος Βελόπουλος, ο οποίος γνωρίζει τι σημαίνει εργασία, καθώς έχει ένσημα και ως επιχειρηματίας, επέλεξε δίπλα του άτομα, τα οποία έχουν εργασθεί σε όλα τα επαγγέλματα αναγνωρίζοντας και σεβόμενα την πατρίδα και τα ιδανικά, συνεισφέροντας στο κοινό καλό της πατρίδας μας, η οποία βάλλεται από Ανθέλληνες, Προδότες, οι οποίοι νέμονται δημόσιο χρήμα και ταλαιπωρούν έναν ολόκληρο λαό.

Είμαστε Έλληνες, Δημοκράτες, διεκδικούμε την ψήφο του Ελληνικού λαού με αλήθεια και καθαρότητα. Όσον αφορά την δική μου υποψηφιότητα ως υποψήφιος Βουλευτής να είστε σίγουροι πως θα σας εκπροσωπήσω επάξια στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, λέγοντας ΝΑΙ εκεί που πρέπει και ΟΧΙ όπου αρμόζει ορθώνοντας ανάστημα σε κείνους που έχουν εξευτελίσει την χώρα μας , που έχουν ξεπουλήσει τα ιδανικά μας , που δεν εφαρμόζουν τους νόμους με αποτέλεσμα να υπάρχει πλήρης ανομία και ανασφάλεια στους Έλληνες πολίτες.

Με την Ελληνική λύση θα υπάρχει εφαρμογή των νόμων, κατάργηση του επαίσχυντου νόμου Παρασκευόπουλου με τον οποίο είναι ελεύθεροι πάμπολλοι εγκληματίες και οι οποίοι αποτελούν κίνδυνο για εμάς και τα παιδιά μας και ο Έλληνας θα είναι πάνω από όλους και όλα , συγχρόνως η Ελλάδα κράτος δικαίου και όχι ξέφραγο αμπέλι το οποίο θα πάψει να ανέχεται στον κάθε λαθροεισβολέα πληρώνοντας τον επιδόματα στέγασης ενώ συγχρόνως ο Έλληνας να λιμοκτονεί.

Είμαστε ανθρωπιστές αγαπούμε τον συνάνθρωπό μας όμως δεν θα ανεχθούμε να μας καταλάβουν την Πατρίδα οι ξένοι αγοράζοντας τα σπίτια των Ελλήνων από funds και αναγκάζοντας μας να μεταναστεύσουμε. Οι Έλληνες θα παραμείνουμε στην Πατρίδα μας και θα αγωνιστούμε για να παραμείνει η Ελλάδα επιτέλους ορθόδοξη όπως είναι και Ευρωπαϊκή.

Τα λόγια είναι περιττά με δύο κουβέντες σας ζητώ να με ψηφίσετε στον Δυτικό τομεά Β2 Αθηνών, ο οποίος αποτελείται από τις εξής περιοχές: Περιστέρι, Ίλιον, Αγίους Αναργύρους, Καματερό, Πετρούπολη, Χαϊδάρι, Αιγάλεω και Αγία Βαρβάρα.

Ο λόγος που πρέπει να με ψηφίσετε, είναι όχι για ίδιον όφελος, αλλά για το εθνικό συμφέρον, το οποίο όταν επιτυγχάνεται όλοι έχουν να κερδίσουν. Και όπως έλεγε ο αείμνηστος Τζών Κέννεντυ τέως Πρόεδρος της Αμερικής ” Μην κοιτάς τι μπορεί να κάνει η πατρίδα για σένα, κοίτα τι μπορείς να κάνεις εσύ για την πατρίδα”.

Με αλήθεια για την Πατρίδα

Ανδρέας Θεοδωρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης