Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Μαΐου, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αμαρουσίου, η παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και του προγράμματος του συνδυασμού «Μαρούσι Μπορείς», από τον επικεφαλής του Επαμεινώνδα Γαρδέλη.

Η παρουσία του Γιώργου Πατούλη στη συγκέντρωση αλλάζει τα μέχρι σήμερα δεδομένα της εκλογικής αναμέτρησης στο Μαρούσι, αφού ερμηνεύεται ως άτυπη παράδοση του «δαχτυλιδιού διαδοχής» στον Γαρδέλη. Αξίζει να επισημάνουμε ότι το πρωί της Πέμπτης η Μαρίνα Πατούλη, υποψήφια με τον συνδυασμό «Μαρούσι Μπορείς», είχε βάλει φωτιά στο προεκλογικό σκηνικό δηλώνοντας σε τηλεοπτική της συνέντευξη: «Ο Γαρδέλης είναι η συνέχεια της διοίκησης Πατούλη στο Μαρούσι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Επαμεινώνδας Γαρδέλης διετέλεσε αντιδήμαρχος της παράταξης του Γιώργου Πατούλη για τρεις συνεχείς θητείες και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου για οκτώ χρόνια, ως εκ τούτου θεωρείται από τους Μαρουσιώτες ο φυσικός διάδοχος του απερχόμενου δημάρχου.

Στην ιδιαίτερα ανθρώπινη ομιλία του, ο επικεφαλής του «Μαρούσι Μπορείς» έκανε λόγο για «μια ισχυρή ομάδα που, πέρα και πάνω από πολιτικές κατευθύνσεις, στόχο έχει να αναδείξει τα πραγματικά προβλήματα της πόλης και με σκληρή δουλειά, συνέπεια και ανιδιοτέλεια, να οδηγήσει στη λύση τους».

Παρουσιάζοντας τους κεντρικούς άξονες του προγράμματός του, επεσήμανε ότι «αγωνιζόμαστε να αναγεννήσουμε το Μαρούσι που αγαπάμε, το Μαρούσι που μπορεί να πάρει το μέλλον στα χέρια του. Μια πόλη ζωντανή, λειτουργική, δημιουργική, δίκαιη και συμμετοχική. Για κάθε γειτονιά, για κάθε δημότη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης