Για θράσος και υποκρισία κατηγορεί την Ρένα Δούρου ο ανθυποψήφιος της, Γιώργος Πατούλης αναφορικά με την τοποθέτηση της για την τραγωδία στο Μάτι, που κυκλοφόρησε σε βιντεάκι – ανακοίνωση η παράταξη της «Δύναμη Ζωής» και όπου επαναλαμβάνει την πρόσκληση της προς τον ίδιο για debate «μπροστά στους πολίτες, προκειμένου να απαντήσουν αδιαμεσολάβητα στις ερωτήσεις που θα δεχτούν» .

Στην ανακοίνωση της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αττική», εκφράζεται η απορία για «το απόθεμα θράσους και υποκρισίας που διαθέτει», προτείνοντας επίσης «τις 10 μέρες που απομένουν ως τις εκλογές της 26ης Μαίου, να φροντίσει να σώσει όση αξιοπρέπεια της έχει απομείνει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα προδικάζει ότι «στην κάλπη θα πληρώσει το θυμό και την απογοήτευσή» των πληγέντων από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι και της αποδίδει θράσος αναφορικά με την πρόσκληση που του απηύθυνε για debate στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το θέμα αυτό. Θέμα για το οποίο της καταλογίζει ευθύνη επειδή δεν πίεσε την κυβέρνηση να αλλάξει άμεσα το θεσμικό πλαίσιο για την Πολιτική Προστασία ( βρίσκεται σε διαβούλευση). Τέλος για την απώλεια των συνανθρώπων μας στο Μάτι όπως σημειώνει «Αυτό συνέβη στη διάρκεια της δικής της θητείας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης