«Η Περιφέρεια τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Ανατολικής Αττικής, με συγκεκριμένα έργα και δράσεις», ανέφερε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, σε εκδήλωση στο Παλαιό Μηχανουργείο του Λαυρίου, που διοργάνωσε η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος της «Νέας Αρχής», Ιωάννα Κουλουβράκη.

Ο κ. Πατούλης επεσήμανε ότι ο συνδυασμός του έχει καταγράψει τα προβλήματα και τις ανάγκες της Ανατολικής Αττικής μεταξύ των οποίων: το ανεπαρκές δίκτυο συγκοινωνιών, η έλλειψη υποδομών με αναπτυξιακή προοπτική, το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, η πολιτιστική και τουριστική ανάδειξη της περιοχής και η βελτίωση των δομών υγείας και ανέφερε ότι «αυτά θα βρεθούν στο επίκεντρο του νέου αναπτυξιακού άξονα που θα αφορά την περιοχή, στον κοινό αγώνα για τη νέα αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Ανατολικής Αττικής και γενικότερα του λεκανοπεδίου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυναν επίσης, ο Λ. Κουρής, τ. νομάρχης Ανατολικής Αττικής και ο Σ. Παπασταυρόπουλος, τ. δήμαρχος Λαυρεωτικής και τ. αντινομάρχης Ανατολικής Αττικής υπό τον συντονισμό της τ. πρόεδρου του Δ.Σ. Λαυρεωτικής και τ. αντιπρόεδρου του Οργανισμού Λιμένος κ Μ. Γκικαράκη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης