Για την χαοτική κατάσταση που επικρατεί με την ανομία και την ανασφάλεια στη «γέφυρα του τρόμου» όπως αποκαλούν τη γέφυρα της Θήβας, ενημερώθηκε από φορείς και κατοίκους της πολύπαθης περιοχής η Μαρέβα Μητσοτάκη, σύζυγος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. 

Συνοδευόμενη στη Βοιωτία από τον προσωπικό της φίλο και υποψήφιο με τη Νέα Δημοκρατία στην Βοιωτία, Γιάννη Καράμπελα, ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί σε μια περιοχή που απέχει μόλις μία ώρα από την πρωτεύουσα και συζήτησε με παραγωγικούς φορείς για το μέλλον, καταγράφοντας προβλήματα και λύσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μαρέβα Μητσοτάκη συζήτησε επίσης  θέματα της προεκλογικής οργάνωσης και δράσης με στόχο να πειστούν οι πολίτες να μην απέχουν από τις κάλπες την ερχόμενη Κυριακή. Αλλά και να προσεγγίσουν τους αναποφάσιστους, ώστε να εξαντλήσουν τις προσπάθειες για αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας.  Στόχος, να διασφαλιστεί από την 8η Ιουλίου η απρόσκοπτη διακυβέρνηση της χώρας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ο Γιάννης με έχει ενημερώσει πλήρως για την κατάσταση στην Βοιωτία και ξέρω από πρώτο χέρι, πόσο πολύ θέλει να ξαναδεί ανοιχτά καταστήματα και μια αγορά να δουλεύει ρολόι», είπε για τον Γιάννη Καράμπελα στον οποίο ευχήθηκε καλή επιτυχία εν όψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανανέωσε δε το ραντεβού της με τους πολίτες της Βοιωτίας, με την ευχή στην επόμενη επίσκεψή της να συναντήσει χαμογελαστά πρόσωπα: «Ελπίζω όταν ξανάρθω να μην έχετε κανένα πρόβλημα να κυκλοφορείτε ελεύθερα στην  γέφυρα της Θήβας και να κάνουμε μαζί μια βόλτα μπροστά από τα καινούργια καταστήματα που θα έχουν ανοίξει».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης