Το Elephant Song, ένα έργο του Νicolas Billon, ανεβαίνει από τη Θεατρική Ομάδα Momentum και τον Αργύρη Πανταζάρα, στο Θέατρο Οδού Κυκλάδων Λευτέρης Βογιατζής, στις 4 Μαϊου 2019.

Μια ψυχιατρική συνεδρία, που συντελείται σε παρόντα χρόνο. Οι ρόλοι αντιστρέφονται, ο ψυχαναλυτής γίνεται ψυχαναλυόμενος. Τρεις χαρακτήρες που ενώνονται και διαμορφώνουν μια ανορθόδοξη πυρηνική οικογένεια. Μπορεί άραγε να υπάρξει γονιός χωρίς παιδί; Παιδί χωρίς οικογένεια;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία κοινωνία που καταδικάζει το διαφορετικό, δημιουργεί θύματα ψυχικής κακοποίησης κι απόρριψης. Άνθρωποι που παλεύουν να μιλήσουν, παλεύουν να ακουστούν. Μια παράσταση που δημιουργεί συνθήκες κινηματογραφικής ταινίας και σε καλεί να ακολουθήσεις.

Η υπόθεση του έργου

Ένας ψυχίατρος εξαφανίζεται από το γραφείο του. Το τελευταίο πρόσωπο που τον έχει δει, είναι ο νεαρός ασθενής του, ο Μάικλ, ένας άνθρωπος ιδιαίτερα ευφυής και παθιασμένος με τους ελέφαντες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διευθυντής του ιδρύματος, αποφασισμένος να ανακαλύψει τα ίχνη του ψυχιάτρου, ξεκινά με τον ασθενή ένα παιχνίδι ανάκρισης, στο οποίο τελικά εγκλωβίζεται ο ίδιος.

Μαζί τους, η προϊστάμενη νοσοκόμα, πάντα παρούσα, αφουγκράζεται, παρακολουθεί, παρεμβαίνει. Ποιός θέτει τους κανόνες;

Μια ιστορία εξαφάνισης που φανερώνει τα πιο σκοτεινά μυστικά του ιδρύματος. Ένας ασθενής που χτίζει το δικό του λαβύρινθο που οδηγεί στην ελευθερία του.

info

Συγγραφέας: Νickolas Billon

Μετάφραση: Ελίνα Μαντίδη

Σκηνοθεσία: Αργύρης Πανταζάρας

Σκηνικά: Ηλένια Δουλαδίρη

Παίζουν: Μάξιμος Μουμούρης Ίρις Πανταζάρα Αργύρης Πανταζάρας.

Διάρκεια: 70′

Τιμές Εισιτηρίων: Ηλεκτρονική Προπώληση 12€ Έως 3/5, Δωρεάν είσοδος για ΑΜΕΑ και Συνοδό, 10€ Μειωμένο, 15€ Ζώνη A, 13€ Ζώνη Β

Διάρκεια Παραστάσεων: Από Σάββατο 4 ως Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Πληροφορίες: Ηλεκτρονική Προπώληση 12€ Έως 3/5

Παραστάσεις: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή στις 21.00

Φωτογραφίες: Νίκος Κούρος

Διασκευή: Ελίνα Μαντίδη, Αργύρης Πανταζάρας

Βοηθός Σκηνοθετη: Κλεοπάτρα Γκίνη

Link Εισιτηρίων: viva.gr

Πληροφορίες Χώρου: Θέατρο Οδού Κυκλάδων , Κυκλάδων 11, Αθήνα 113 61

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης