«Άβολη» και κάπως «αμήχανη» χαρακτήρισε το τηλεοπτικό κοινό τη Μέισι Γουίλιαμς όταν την είδαν ως  Άρια Σταρκ να έρχεται πολύ κοντά για πρώτη φορά στην τηλεοπτική ζωή της με έναν άνδρα.

Η Βρετανίδα ηθοποιός, ωστόσο, υπεραμύνθηκε του εαυτού της και απάντησε στους φαν της στα social media σημειώνοντας ότι δεν είναι εύκολο να γυρίζεις μια σκηνή σεξ όταν γνωρίζεις ότι θα σε δουν οι γονείς σου, τα αδέλφια σου και όλο το σόι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αν νιώσατε εσείς άβολα, σας ενημερώνω ότι η μητέρα μου, ο πατριός μου, οι δύο αδελφές μου και οι 4 αδελφοί μου έχουν ήδη πιθανότατα δει αυτή τη σκηνή.  Σκοτώστε με!», έγραψε σε tweet η  Μέισι.

Η  Μέισι εξήγησε επίσης ότι δυσκολεύτηκε κάπως με τη σκηνή στο 2ο επεισόδιο της 8ης σεζόν γιατί ήταν η πρώτη φορά που οι συμπρωταγωνιστές και συντελεστές της σειράς που τη γνώρισαν κορίτσι 14 ετών την έβλεπαν σε έναν ρόλο πολύ κόντρα με τον χαρακτήρα της και το στυλ της.

«Όταν διάβασα το σενάριο για πρώτη φορά νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα» είπε η Άρια, εξηγώντας ότι δεν θα ήταν η πρώτη φορά που οι σεναριογράφοι στέλνουν ψεύτικο σενάριο για να πανικοβάλλουν τους ηθοποιούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και η Μέισι Γουίλιαμς κατανόησε στη συνέχεια τους λόγους για την ύπαρξη της συγκεκριμένης στιγμής, παραδέχεται σήμερα ότι αισθάνθηκε ιδιαίτερα άβολα στα γυρίσματα. Όπως εξηγεί, το γεγονός ότι όλοι οι συντελεστές προσπαθούσαν να την κάνουν να νιώσει άνετα αποστρέφοντας το βλέμμα τους, το αποτέλεσμα ήταν το αντίθετο, με την ίδια να ντρέπεται ακόμα πιο πολύ.

Δείτε το βίντεο:

 

Δείτε το βίντεο:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης