Για τους σκοπούς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, τραγούδησε πριν από λίγες μέρες η Φωτεινή Δάρρα, σε μια συναυλία με τη συμμετοχή Πρέσβεων και Διπλωματών από δέκα χώρες, υπό τον τίτλο «Diplomats for the Red Cross».

H συναυλία πραγματοποιήθηκε στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.
 
Η εκφραστική ερμηνεία της καταχειροκροτήθηκε από το κοινό που κατέκλυσε το θέατρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ιδιαίτερη στιγμή η συγκινητική ερμηνεία στον Κεμάλ του Μάνου Χατζιδάκι και του Νίκου Γκάτσου, που αφιέρωσε στους συνανθρώπους μας που υποφέρουν στη Συρία.

Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια συμμετείχε αφιλοκερδώς, ενισχύοντας έτσι τους σκοπούς και την ιδέα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Μαζί της ο πιανίστας και μαέστρος Γιώργος Παπαχριστούδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Αλέξης Κωστάλας.

Λίγα λόγια για τη Φωτεινή Δάρρα:

Η Φωτεινή Δάρρα είναι τραγουδίστρια και ηθοποιός. Είναι μια καταξιωμένη καλλιτέχνις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει σπουδάσει στο Eθνικό ωδείο τραγούδι , στην Δραματική Σχολή Αθηνών υποκριτική και στο ROYAL ACADEMY OF ARTS musical. Μερικές από τις συνεργασίες της είναι με τους κορυφαίους Έλληνες συνθέτες , Μίκη Θεοδωράκη , Νίκο Μαμαγκάκη , Μίμη Πλέσσα , Γιάννη Μαρκόπουλο και άλλους.

Συνεργάστηκε με τον διεθνή τενόρο Rolando Villazon, τον αστέρα του West End Ramin Karimloo, τη Βίκυ Μοσχολιού, τον Δημήτρη Μητροπάνο, τη Μαρία Φαραντούρη κ.α Έχει τραγουδήσει σε μεγάλα θέατρα και συναυλιακούς χώρους στην Ελλάδα και το εξωτερικό όπως: ΟΗΕ στην Νέα Υόρκη , Lincoln Center στη Νέα Υόρκη, στην έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων , στην έναρξη της Εurovision και στα Εγκαίνια της Βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας, στο Εθνικό θέατρο της Γαλλίας, στο θέατρο Αlice Tulli στο Τόκυο, στο Ηρώδειο, στο Μέγαρο μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης, Επίδαυρο κ.ά,

Είναι η πρώτη Ελληνίδα που τραγούδησε στην Αγία Ειρήνη στην Κωνσταντινούπολη μετά την άλωση του 1453! Η συναυλία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Πατριαρχείου.
 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης