Μια σπουδαία μουσική παράσταση έρχεται στο HolyWood Stage. Οι λάτρεις της μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον Βασίλη και τον Σαράντη Σαλέα, έναν από τους μεγαλύτερους εκφραστές του κλαρίνου και μία υπέροχη φωνή σε μία μοναδική παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε! Για πρώτη φορά συναντούν μουσικά την εικοσάχρονη μουσικό και ερμηνεύτρια Κυριακή Δερέμπεη όπου με το σαντούρι της και τη γλυκιά φωνή της θα δέσει τον ήχο της παράδοσης με το σύγχρονο στοιχείο της εξαμελούς ορχήστρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το HolyWood Stage πάντα κοντά στις παραδόσεις μας, έχει την τιμή να φιλοξενήσει μια κορυφαία μουσική παράσταση που προάγει τον πολιτισμό μας τονίζοντας την ανάγκη της έκφρασης των συναισθημάτων πηγαία, έτσι όπως μόνο η παραδοσιακή μουσική μπορεί να υπηρετήσει.

Το υψηλό επίπεδο των σολίστ και ο μοναδικός επαγγελματισμός τους αποτελεί σεμινάριο για την νεολαία που θέλει να ασχοληθεί με την παράδοση, συνεπώς συστήνουμε στους γονείς μια οικογενειακή έξοδο που θα προσδώσει στους νεότερους τα κίνητρα ενασχόλησης με την αυθεντική παραδοσιακή μουσική που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018 & Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018
ώρα 22:00

Holywood Stage

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης