Ο Λάκης Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του ανεβαίνουν στη σκηνή του Ιανού και παρουσιάζουν το τεράστιο έργο του δημιουργού από μια καινούρια σκοπιά. Ένα αμιγώς ακουστικό πρόγραμμα με τον Λάκη Παπαδόπουλο στην πιο λόγια εκδοχή του. Με πολλά τραγούδια κι εξίσου περισσότερα λόγια!

Κομμάτια που δεν τους έχει αφιερώσει όσα παιξίματα τους αξίζουν, που τα ζητούν οι ακροατές και φίλοι, που επιτέλους θα ακουστούν όπως τους πρέπει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ποιότητα, η ευρηματικότητα, η χαρούμενη διάθεση και το χιούμορ εναλλάσσονται με δεξιοτεχνικό τρόπο σε ένα δυνατό δίωρο πρόγραμμα εκπλήξεων και καλής μουσικής.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος είναι αναμφίβολα ένας ζωντανός θρύλος του Ελληνόφωνου Rock αλλά και ένας χαρισματικός συνθέτης. Εκτός από τους δικούς του προσωπικούς δίσκους υπογράφει την μουσική και τους στίχους σε πολλές δισκογραφικές δουλειές άλλων καλλιτεχνών.

Την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, ο λόγιος Λάκης, εμφανίζεται στον Ιανό με λόγια διάθεση. Και φυσικά, δεν θα λείψουν και οι διαχρονικές, αγαπημένες του επιτυχίες, αλλά και οι τελευταίες του δουλειές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί του, η τραγουδίστρια Ευδοκία Ράπτη, ο Παναγιώτης Αυγερινός (κιθάρα & τραγούδι) και ο Κώστας Αναδιώτης (ενορχήστρωση & πιάνο).

Παρασκευή 3 και Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, στις 21.30

Είσοδος με ποτό (μπύρα ή κρασί) 16ευρώ

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από τo IANOS RADIO

Πληροφορίες:

Ιανός – Τηλ. 210 32 17 810, Σταδίου 24 – Αθήνα

Προπώληση εισιτηρίων στα ταμεία του Ιανού:

Σταδίου 24 & Golden Hall (Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι)

και στο www.ianos.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης