Ακόμη μία επιτυχία προσέθεσε στο ενεργητικό του ο Γιώργος Πρεβολαράκης, καθώς κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο διεθνές τουρνουά πάλης, που διεξήχθη στην Ιταλία.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου σε μία διεθνή διοργάνωση πολύ υψηλού επιπέδου, που ήταν βαθμολογούμενη από την παγκόσμια ομοσπονδία και στην οποία συμμετείχαν Ολυμπιονίκες και παγκόσμιοι πρωταθλητές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πρεβολαράκης στον πρώτο του αγώνα στα 77κ. νίκησε στους «16» με πτώση τον Ιταλό Νταριότσι. Στη συνέχεια κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Ακογιούν, που είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U23. Ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε με 2-1 και πήρε ρεβάνς για τις δύο ήττες που είχε γνωρίσει μέχρι στιγμής.

Στον ημιτελικό  ηττήθηκε με 2-0 από τον Ούγγρο Λεβάι, σε έναν ισορροπημένο αγώνα χωρίς να χάσει τεχνικό σημείο. Για το χάλκινο μετάλλιο ο πρωταθλητής μας νίκησε με τεχνική πτώση τον Νούγκες και ανέβηκε στο βάθρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γάλλος στο πρώτο ρεπεσάζ έκανε την έκπληξη και επικράτησε του Σάμπο που είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στα 82 κιλά.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο δύο φορές Ολυμπιονίκης Κιμ (Ν. Κορέα), ενώ στο βάθρο ανέβηκε και ο Ούγγρος Λόριντς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης