Η πρώτη συγκέντρωση των εθνικών ομάδα 4Χ100 μ. Ανδρών και Γυναικών θα γίνει στην Καλαμάτα με αφορμή το διεθνές μίτινγκ «Παπαφλέσσεια», που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (19/6) στο δημοτικό στάδιο.

Τα διαθέσιμα μέλη των εθνικών ομάδων – τα περισσότερα εκ των οποίων είχαν στο σχεδιασμό τους τη συμμετοχή στα Παπαφλέσσεια -, θα βρεθούν τη Δευτέρα (17/6) στην Καλαμάτα, προκειμένου να κάνουν κάποιες κοινές προπονήσεις και παράλληλα σε συνεργασία με τον εθνικό προπονητή Γιαννη Κουτσιώρα να προχωρήσουν στην οριοθέτηση του προπονητικού και αγωνιστικού προγράμματος. Η πρώτη κούρσα των ομάδων 4Χ100 μ. θα γίνει στο μίτινγκ «Δρόμεια» κι έπειτα οι ομάδες μας θα συμμετάσχουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων και το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνάντηση της Καλαμάτας θα συμμετάσχουν οι Γιάννης Νυφαντόπουλος, Παναγιώτης Τριβυζάς, Σωτήρης Γκαραγκάνης, Κώστας Ζήκος και Γιάννης Κόκκινος, ενώ θα απουσιάζει ο Κώστας Δουβαλίδης ο οποίος αγωνίστηκε την Κυριακή (16/6) στην Πολωνία και τις επόμενες ημέρες αναχωρεί για το Μινσκ, για τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες.

Στο πρώτο ραντεβού των γυναικών θα δώσουν το παρών οι Ραφαέλα Σπανουδάκη, Κυριακή Σαμάνη, Μαρία Γάτου, Μαρκέλα Παπανδρέου και Κορίνα Πολίτη, ενώ θα απουσιάζει η Ελισάβετ Πεσιρίδου, που προέρχεται από τον αγώνα του Σαββάτου στο Σαμορίν και δεν υπάρχει πρόθεση να πιεστεί δεδομένο του ότι μπήκε αρχές Ιουνίου στους αγώνες, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του χειμώνα. Σε κάθε περίπτωση η σύνθεση των ομάδων θα διαμορφωθεί μέσα από τις εμφανίσεις των αθλητών αθλητριών μας στους αγώνες που ακολουθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης