Η ΑΕΚ με  μια πολύ άνετη νίκη 56-22, ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις το 2020 απέναντι στην ομάδα Α.Σ. Δίας Μοσχάτου Ταύρου.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του ΔΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ με γηπεδούχο την ομάδα της ΑΕΚ και ήταν στα πλαίσια της έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ε.Σ.Χ.Α. Νέων. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κιτρινόμαυροι έλεγχαν το παιχνίδι από την αρχή παρόλο τις φιλότιμες προσπάθειες των τυπικά φιλοξενούμενων να μείνουν κοντά στο σκορ και στο 15λεπτο το σκορ ήταν υπέρ τους (13-3). Πετυχαίνοντας εύκολα γκολ στον αιφνιδιασμό η ομάδα της ένωσης, σταδιακά μεγάλωνε την διαφορά κλείνοντας το ημίχρονο προηγούμενη με 16 γκολ διαφορά υπέρ της (29-13).

Ίδια εικόνα παιχνιδιού και στο δεύτερο ημίχρονο με τον προπονητή της ΑΕΚ Αλέξη Αλβανό να δίνει χρόνο στους υπόλοιπους αθλητές του και να βρίσκει τους κιτρινόμαυρους νικητές με το ευρύ 56-22!

Πολύ καλή παρουσία είχαν από την ΑΕΚ οι Στάθης, Καρράς και Βεζύρης. Από την ομάδα του Δία Μοσχάτου, πολύ καλή παρουσία είχαν οι Χαραλαμπίδης, Συρανίδης και Καραγεώργης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξιοσημείωτο είναι το γήπεδο του Μοσχάτου, ήταν πολύ μικρό για αγώνα χειροσφαίρισης και πολύ επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των αθλητών, λόγω της έντονης ολισθηρότητας του αγωνιστικού χώρου.

Τα πεντάλεπτα: 5-2, 9-3, 13-3, 18-6, 25-9, 29-13 (ημίχρονο), 39-14, 40-15, 44-18, 49-21, 49-22, 56-22 (τελικό).

ΑΕΚ (Αλβανός): Λαζάρου, Janca, Ασλής, Σοφιανός, Βασιλόπουλος, Στάθης, Κοτσιώνης, Σφαέλος, Βασιλείου, Ζαφειράκης, Κοβάνης, Σιγαλός, Καρράς, Βεζύρης.

Α.Σ. ΔΙΑΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ: Κουρής, Χαραλαμπίδης, Συρανίδης, Κωνσταντινίδης, Φυτόπουλος, Παναγιωτακόπουλος, Καραγεώργης, Παπαδημητρίου Γ, Παπαδημητρίου Χ, Παρούσης, Δαφερέρας, Σιφναίος, Καλατζής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης