Ο σούπερ σταρ του NBA, Τζέιμς Χάρντεν προσχώρησε στην ομάδα ιδιοκτησίας της Houston Dynamo, που αγωνίζεται στο MLS, κάνοντας ακόμη ένα βήμα δέσμευσης με την πόλη-έδρα των Ρόκετς.

 Ο Χάρνεν είναι το πέμπτο μέλος της ομάδας ιδιοκτητών της Houston Dynamo, όπου ανάμεσά τους συμπεριλαμβάνεται και ο πυγμάχος Όσκαρ ντε λα Χόγια. Ο συγκεκριμένος επενδυτικός όμιλος, κατέχει επίσης την Houston Dash του NWSL και το στάδιο Compass BBVA, όπου αγωνίζονται οι δύο ομάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την ευκαιρία να είμαι μεταξύ των ιδιοκτητών της Houston Dynamo και της Houston Dash. Είμαι υπερήφανος που συμμετέχω σε ένα σωματείο με μια τεράστια Ιστορία και ένα θαυμάσιο μέλλον», είπε ο Χάρντεν.

«Το Χιούστον είναι το σπίτι μου τώρα. Και το βλέπω αυτό ως έναν τρόπο να επενδύσω στην πόλη μου και ταυτόχρονα, να επεκτείνω τα εμπορικά μου συμφέροντα. Το ποδόσφαιρο γενικά, και ειδικά το MLS, έχουν μεγάλη ανάπτυξη στη χώρα. Ήμουν οπαδός αυτού του παιχνιδιού πολλά χρόνια. Και ξέρω ότι το Χιούστον έχει μια τεράστια βάση από τους οπαδούς του ποδοσφαίρου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης