Αποστολή εξετελέσθη για τη Μάντσεστερ Σίτι… Oι «πολίτες» νίκησαν το Σάββατο με 3-1 την Έβερτον στο «Etihad», στην αναμέτρηση με την οποία «άνοιξε η αυλαία» της 17ης αγωνιστικής στην Premier League, και «σκαρφάλωσαν» προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.
Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «σίτιζενς», καθώς πέτυχε τα πρώτα δύο γκολ για την ομάδα του στο 22′ και στο 50′.
Ο Κάλβερτ-Λιούιν μείωσε για την Έβερτον στο 65′, αλλά ο Ραχίμ Στέρλινγκ διαμόρφωσε στο 69′ το τελικό σκορ για τη Σίτι, η οποία περιμένει πλέον το αποτέλεσμα του αυριανού ντέρμπι ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να δει αν θα παραμείνει στο… ρετιρέ.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρντιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Λαπόρτ, Οταμέντι, Ντελφ, Γκουντογκάν, Μπερνάρντο Σίλβα, Φερναντίνιο, Σανέ (66′ Στέρλινγκ), Μαχρέζ (75′ Ντε Μπρόινε), Ζεσούς

Έβερτον (Μάρκο Σίλβα): Πίκφορντ, Κόουλμαν (57′ Γουόλκοτ), Κιν, Μίνα, Ζούμα, Ντιν, Γκόμες, Μπερνάρντ (57′ Λούκμαν), Σίγκουρντσον (81′ Ντέιβις), Κάλβερτ-Λιούιν, Ριτσάρλισον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης