Χωρίς τον Κέντρικ Ρέι θα υποδεχτεί το Ρέθυμνο η ΑΕΚ, στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, το Σάββατο (9/11, 18:00). Η Ένωση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα με τους Κρήτες και όλοι στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο είναι αποφασισμένοι για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Πέρυσι, ο ΠΑΟΚ είχε αποκλείσει την ΑΕΚ στην Πυλαία, επικρατώντας με 82-80 στον προημιτελικό, ενώ το 2018 η ΑΕΚ είχε στεφθεί Κυπελλούχος Ελλάδας νικώντας τον Ολυμπιακό με 88-83 στον τελικό. H ΑΕΚ υποδέχεται το Ρέθυμνο θέλοντας να πάρει… εκδίκηση για την ήττα της (75-67) πριν από δύο εβδομάδες από τους Κρήτες στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Basket League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΑΕΚ έχει έναν ακόμη κίνητρο στο ματς με το Ρέθυμνο να πάρει… εκδίκηση για την ήττα της (75-67) πριν από δύο εβδομάδες από τους Κρήτες στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Basket League.

Mε μότο «να φτάσουμε όσο πιο ψηλά», ο άμεσος συνεργάτης του Ηλία Παπαθεοδώρου, Γιώργος Λημνιάτης, κάλεσε τους παίκτες των «κιτρινόμαυρων» να πετύχουν μια τρίτη διαδοχική νίκη μετά από αυτές επί των Πανιωνίου (Α1) και Μπαντίρμα (BCL). «Έχουμε μπροστά μια πολύ σημαντική αναμέτρηση για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Αντιμετωπίζουμε το Ρέθυμνο που πριν δέκα ημέρες μας κέρδισε δίκαια στην Κρήτη για το Πρωτάθλημα. Μια ομάδα με αρχές, σωστό μπάσκετ και σε καμία περίπτωση η βαθμολογική της θέση δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα που βγάζει στο γήπεδο. Αυτό το γεγονός καθιστά την αναμέτρηση πολύ επικίνδυνη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι πάρα πολύ. Να δώσουμε έμφαση στον κεντρικό άξονα του Ρεθύμνου, στον Φράνκαμπ, και αν λειτουργήσουμε όπως πρέπει και βγάλουμε την ενέργεια που έχουμε στα τελευταία ματς, νομίζω θα κάνουμε τη δουλειά μας πιο εύκολη», δήλωσε ο Λημνιάτης στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης