Μία ξεχωριστή εκδήλωση που συγκέντρωσε πλήθος κόσμου διοργάνωσε ο Δήμος Αχαρνών στα πλαίσια της Ανθοκομικής Έκθεσης και σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών.

Το Τουρνουά Μπάσκετ “3×3” “στήθηκε” στην μέση του ανοιχτού θεάτρου στην πλατεία Θρακομακεδόνων και γρήγορα έγινε μια μοναδική αθλητική γιορτή, αφού για πρώτη φορά στις Αχαρνές αστέρες του παρκέ, έπαιξαν με όλους, φωτογραφήθηκαν με τους θαυμαστές τους και μοίρασαν αυτόγραφα και πολλά δώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Προέδρου του Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών Γιάννη Καλαμπόκη (ΑΕΚ) αποτελούνταν από τους Βαγγέλη Μάτζαρη (Ολυμπιακός), Αντώνη Φώτση (Παναθηναϊκός), Βλάντο Γιάνκοβιτς (Παναθηναϊκός) και Νίκο Βούλγαρη (Περιστέρι), κλήθηκε να αντιμετωπίσει τις ομάδες από τους Αχαρνής, την Άρτεμης Αχαρνών και τον ΑΟ Θρακομακεδόνων. Κατά την διάρκεια του τουρνουά πραγματοποιήθηκαν διαγωνισμοί όπου οι νικητές μικροί και μεγάλοι κέρδισαν εμφανίσεις των αγαπημένων τους παικτών.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός ευχαρίστησε θερμά τον Γιάννη Καλαμπόκη και τους συμπαίκτες του για την διοργάνωση, καθώς και τους τοπικούς αθλητικούς συλλόγους που με χαρά αποδέχτηκαν την πρόσκληση και συμμετείχαν στο τουρνουά και δώρισε στους αστέρες του Ελληνικού μπάσκετ ένα αντίγραφο του Αρχαίου Θεάτρου Αχαρνών.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν εκτός από δεκάδες παιδιά με τους γονείς τους, όσο και μπασκετμπολίστες από τις Αχαρνές όπως τα αδέρφια Κώστας και Γεράσιμος Μανταλβάνος που ήρθαν να στηρίξουν την πρωτοβουλία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: acharnorama.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης