Την πεποίθησή του πως το Λαύριο θα καταλάβει μία θέση μέσα στις πέντε πρώτες του ελληνικού πρωταθλήματος εξέφρασε ο Κουίντον ΝτιΚόσεϊ. Ο MVP της 6ης αγωνιστικής στην Basket League μίλησε για την απόφασή του να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα, την εμπειρία του στο Λαύριο και για τη σκληρή δουλειά που έχει κάνει.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Λαυρίου δήλωσε για την ανάδειξή του σε πολυτιμότερο παίκτη της 6ης αγωνιστικής: «Σημαίνει πολλά για μένα ότι αναδείχθηκα MVP της 6ης αγωνιστικής, γιατί έχω δουλέψει πολύ σκληρά και έχω ξεπεράσει πολλά εμπόδια. Συνεπώς αισθάνεσαι όμορφα όταν βλέπεις ότι η σκληρή δουλειά σου ανταμείβεται». Όταν ρωτήθηκε για τις προσδοκίες του όσον αφορά στο τι μπορεί να πετύχει η ομάδα του την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, απάντησε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πιστεύω ότι θα τερματίσουμε στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Ότι θα είμαστε μια καλή ομάδα στα πλέι οφ και θα ότι θα φτάσουμε μακριά». Στο τέλος, εξήγησε ως προς την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά τη «θητεία» του στον Κόροιβο Αμαλιάδας την σεζόν 2017-18: «Αποφάσισα να επιστρέψω γιατί γνώριζα ότι το Λαύριο είναι μια καλή ομάδα από την περίοδο που πρωτοέπαιξα εδώ. Έτσι ένιωσα ότι θα είναι μια σπουδαία ευκαιρία».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης