Εκτός έδρας δοκιμασία περιλαμβάνει η πρεμιέρα της Euroleague για τον Ολυμπιακό, ενώ από το ΟΑΚΑ θα ξεκινήσει το ευρωπαϊκό «ταξίδι» του ο Παναθηναϊκός στη σεζόν 2019-20.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακος αντιμετωπίζει στη Γαλλία τη Βιλερμπάν, ενώ οι «πράσινοι» υποδέχονται τον Ερυθρό Αστέρα. Η 1η αγωνιστική θα διεξαχθεί το διήμερο 3-4 Οκτωβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Πειραιά ρίχνεται πρώτη στη «μάχη» και συγκεκριμένα την Πέμπτη (3/10), στις 21.45, στην έδρα της πρωταθλήτριας Γαλλίας. Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται με την ομάδα του Βελιγραδίου μία ημέρα αργότερα, την Παρασκευή (4/10) στις 21.30.

Όσον αφορά στον Παναθηναϊκό, οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα υποδεχθούν τον Ερυθρό Αστέρα στο κλειστό του ΟΑΚΑ, στην επιστροφή του Τζέιμς Γκιστ στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του από το «τριφύλλι».

Όπως είχε κάνει γνωστό η Euroleague νωρίτερα την Παρασκευή (19/7), Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα τεθούν αντιμέτωποι στο ΟΑΚΑ για τη 12η αγωνιστική, στο πρώτο ευρωπαϊκό ντέρμπι «αιωνίων» της σεζόν. Στο ΣΕΦ θα συναντηθούν εκ νέου για την 27η αγωνιστική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής στην Euroleague έχει ως εξής:

Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου

Βιλερμπάν (Γαλλία)-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ) 21.45

Κίμκι (Ρωσία)-Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)

Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)-Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία)

Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)-Φενέρμπαχτσε (Τουρκία)

Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ)-Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) 21.30

Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία)-Μπασκόνια (Ισπανία)

Αναντολού Εφές (Τουρκία)-Μπαρτσελόνα (Ισπανία)

Άλμπα Βερολίνου (Γερμανία)-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (Ρωσία)

Βαλένθια (Ισπανία)-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης