Αρχίζουν την Πέμπτη οι εργασίες στο 2ο ιατρικό συνέδριο της ΠΑΕ ΑΕΚ που θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα VIP του ΟΑΚΑ.

Σήμερα έφτασαν στην Αθήνα οι υψηλοί προσκεκλημένοι της διημερίδας (21 και 22 Μαρτίου), μεταξύ των οποίων εκπρόσωποι της Μπαρτσελόνα, της Μίντλεσμπρο, του Isokinetic Bologna (μία από τις μεγαλύτερες κλινικές αποκατάστασης στην Ευρώπη), καθώς και ο Marc Vouillamoz, επικεφαλής της ιατρικης επιτροπής και της επιτροπής αντιντόπινγκ της UEFA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρωί της Πέμπτης οι εργασίες ξεκινούν με καλωσόρισμα εκ μέρους της ΠΑΕ ΑΕΚ από τον διευθύνοντα σύμβουλο Μηνά Λυσάνδρου, ενώ στη συνέχεια θα μιλήσουν ποδοσφαιριστές που έχουν αντιμετωπίσει το πρόβλημα του πρόσθιου χιαστού, τραυματισμός που αποτελεί και το κύριο αντικείμενο του εφετινού συνεδρίου. Εκτός από τον Έλντερ Λόπες της ΑΕΚ, θα τοποθετηθεί και ο Θανάσης Καραγκούνης της Λαμίας, ο οποίος επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι στην Ελλάδα μετά από διαδοχικούς σοβαρούς τραυματισμούς που δεν του επέτρεψαν να φτάσει σε υψηλό επίπεδο στην καριέρα του στην Ολλανδία.

Επίσης, το μεσημέρι αναμένεται να παρακολουθήσει ένα μικρό μέρος του συνεδρίου και ο Μανόλο Χιμένεθ μαζί με τους συνεργάτες του. Ο προπονητής της ΑΕΚ θα «κλέψει» λίγο χρόνο ανάμεσα στις δύο (πρωί-απόγευμα) προπονήσεις της ομάδας, προκειμένου να τιμήσει με την παρουσία του τους φίλους και συνεργάτες του, Λάκη Νικολάου και Άλκη Καλιακμάνη, διοργανωτές του σπουδαίου event.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διεθνείς εταιρίες αθλητιατρικής έχουν ήδη κατατάξει την διημερίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ σε ένα από τα κορυφαία ιατρικά συνέδρια της Ευρώπης μέσα στο 2019.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης