Η ΑΕΚ έκανε εκτεταμένο rotation ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να πάρει μια εύκολη εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί του Βόλου, για την 20η αγωνιστική της Super League.

Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Οικονόμου (9΄), Αλμπάνης (25΄), Κλωναρίδης (52΄), ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν στον 89΄ με τον Γκουαροτσένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Με τρεις ποδοσφαιριστές να πετυχαίνουν το «παρθενικό» τους γκολ στην εφετινή Super League και τον Ντάμιαν Σιμάνσκι να αποδεικνύει ότι βρίσκεται σε εξαιρετικό επίπεδο από πλευράς ετοιμότητας, η ΑΕΚ έφτασε άνετα στην επικράτηση.

Παράλληλα ο Καρέρα ξεκούρασε τους περισσότερους πρωτοκλασσάτους παίκτες της ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής (26/1) με τον Ολυμπιακό καθώς δεν έπαιξαν για διάφορους λόγους οι Μάνταλος, Ολιβέιρα, Λιβάγια Τσιγκρίνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σκορ άνοιξε με κεφαλιά ο Οικονόμου στο 9΄ μετά από κόρνερ του Λόπες, ο Αλμπάνης έδωσε στην Ένωση προβάδισμα δύο τερμάτων στο 25΄ μετά από αντεπίθεση και σοβαρό λάθος του Φεράρι, ενώ το 0-3 έγραψε το Κλωναρίδης στο 52΄ από νέα ασίστ του Λόπες.

Ένα λεπτό πριν από τη συμπλήρωση των 90′, ο Γκουαροτσένα με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-3 στην πρώτη (!) τελική προσπάθεια της ομάδας του Βόλου.

Κίτρινες: Βαγγέλης Οικονόμου, Ζοάο – Βράνιες, Σβάρνας

BΟΛΟΣ (Αλμπέρτο Γκαγέγο): Γκαραβέλης, Διαμαντής, Κανταμουρό (28΄ Βαγγέλης Οικονόμου), Δημόπουλος, Ντεντάκης, Φεράρι (69΄ Γέντρισεκ), Τσοκάνης, Ζοάο (46΄ Τόρες), Μπαλογιάννης, Μουνίθ, Γκουαροτσένα

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Μπάρκας, Σβάρνας, Μάριος Οικονόμου, Βράνιες (80΄ Βασιλαντωνόπουλος), Λόπες, Μπακάκης, Σιμόες, Σιμάνσκι (79΄ Μπότος), Σαμπανάτζοβιτς, Αλμπάνης, Κλωναρίδης (61΄ Ντέλετιτς)

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης