Στο κινηματογραφικό video προώθησης του τουρισμού, η πόλη της Χαλκίδας αφήνει πίσω της τα τετριμμένα στερεότυπα των τουριστικών spot και προβάλλεται με μια σκηνοθεσία που θυμίζει περισσότερο ταινία μικρού μήκους.  Με κεντρικό σλόγκαν #See_You_In_Chalkis, το επίσημο video της τουριστικής καμπάνιας για την προβολή και προώθηση του Δήμου Χαλκιδέων, ξεχωρίζει.

Με φόντο τα αξιοθέατα και τα σύμβολα της Χαλκίδας, πρωταγωνιστές είναι οι άνθρωποι της πόλης που την εξερευνούν, την ανακαλύπτουν και βιώνουν κάθε της γωνιά σαν μια μοναδική εμπειρία!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κεντρικός θεματικός άξονας του σεναρίου παρακολουθεί την ιστορία της επισκέπτριας, η οποία μέσα από την περιήγηση της, κάνει μια σύντομη αναδρομή στην ιστορία της Χαλκίδας. 

Οι πρωταγωνιστές του Κόκκινου Σπιτιού, αναβιώνουν τη δυναστεία της οικογένειας των Μάλλιων και συμπυκνώνουν όλη εκείνη τη νοσταλγία μιας άλλης εποχής. Εικόνες από το Φάρο Κακής Κεφαλής μας ταξιδεύουν στο χρόνο ενώ μικροί χορευτές μας μεταφέρουν στο δικό τους παραμύθι. 

Ο εναέριος χορός πάνω από τα τείχη του κάστρου του Καράμπαμπα απογειώνει την ιστορία, ώσπου η κεντρική επισκέπτρια καταλήγει σε μια γιορτή δίπλα στο νερό με φόντο την παραλία της Χαλκίδας και την παλιά γέφυρα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για μια αποτύπωση της Χαλκίδας κινηματογραφικών προδιαγραφών, η οποία μεταφέρει όλο εκείνο το συναίσθημα που σε προκαλεί να την επισκεφτείς και να την ανακαλύψεις!

Εξού και το σλόγκαν για την τουριστική καμπάνια «Θα σε δω στη Χαλκίδα».

Δείτε το βίντεο:

 

 

Η σκηνοθεσία είναι του Νίκου Πάνου απο το Art Studio – Films & Photography.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης