Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε το 18ο κύπελλο υποβρύχιας αλιείας που διοργάνωσε ο σύλλογος Γλαύκος με την ονομασία «Αλκυόνη». Οι… υποβρύχιες μάχες δόθηκαν στο Βαθύ (Μέθανα). Αν και αρχικά είχαν δηλώσει συμμετοχή 45 ομάδες, τελικά στον αγώνα εμφανίστηκαν 26, μεταξύ των οποίων και μία από τη Ρωσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O φετινός αγώνας πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Βαθύ στα Μέθανα

Με συννεφιά, ασθενείς ανέμους και ψιλόβροχο δόθηκε στις 09.00 το πρωί η εκκίνηση με το άναμμα ενός καπνογόνου. Έπειτα από πέντε ώρες ολοκληρώθηκαν οι προσπάθειες και οι ομάδες πήγαν για το… ζύγισμα. Από τις 26 ομάδες μόνο οι 15 ανέβασαν ψάρι στη ζυγαριά και από αυτές οι 11 (όπως και πέρυσι) είχαν έγκυρα αλιεύματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι… ψαριές δόθηκαν στο πρόγραμμα του Δήμου Τροιζηνίας «Βοήθεια στο σπίτι»

Το τέλος του ζυγίσματος ανέδειξε νικητές τους Κώστα Νταή και Σωτήρη Μαυρομμάτη με 9.000 βαθμούς, οι οποίοι πήραν και το κύπελλο περισσότερων έγκυρων ψαριών (4 ψάρια). Στη δεύτερη θέση με 8.195 βαθμούς βρέθηκαν οι αθλητές του Γλαύκου Ανδρέας Κωστανάσιος – Δημήτρης Γεραγάς παίρνοντας και το κύπελλο για το μεγαλύτερο ψάρι με τον μοναδικό ροφό που βγήκε βάρους 4.965 g, ενώ τρίτοι ήρθαν οι Ηλίας Ζαρωτιάδης – Βασίλης Γκαρούτσος με 7.910 βαθμούς κερδίζοντας παράλληλα και το κύπελλο νέων του ΠΣΑΥΚ.

Για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα πατήστε εδώ

Για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τον αγώνα πατήστε εδώ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης