Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σπετσών με τη Λούση Σακελλαροπούλου διοργανώνουν δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για κύφωση και σκολίωση αλλά και παιδιατρικές εξετάσεις με το Σύλλογο Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα», το τριήμερο 1-3 Φεβρουαρίου 2019 στο ιατρείο Σπετσών.

Κύριος στόχος της δράσης είναι η έγκυρη ενημέρωση, η πραγματοποίηση προληπτικών εξετάσεων με στόχο την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση παθήσεων της παιδικής ηλικίας και την καθοδήγησή τους για την σωστή αντιμετώπισή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα τα παιδιά θα υποβάλλονται σε γενική παιδιατρική εξέταση ενώ η εξέταση για κύφωση-σκολίωση αφορά μόνο τις ηλικίες 10-12 ετών. Ο ιατρικός έλεγχος θα γίνεται μόνο κατόπιν ραντεβού και καθίσταται απαραίτητη η παρουσία του γονέα.

Με την ουσιαστική συμμετοχή πολλών και πολύτιμων εταιρειών χορηγών έγινε υλοποιήσιμη αυτή η δράση. Στους χορηγούς της συγκεκριμένης δράσης συγκαταλέγονται: ο κορυφαίος φορέας παροχής ιατρικών υπηρεσιών Όμιλος Βιοιατρική, η εταιρεία αλλαντικών Νίκας με την αστείρευτη ποικιλία ποιοτικών γεύσεων, η ακτοπλοϊκή εταιρεία Hellenic Seaways, το εμβληματικό ξενοδοχείο Poseidonion Grand Hotel, σημείο αναφοράς του νησιού, το Spetses Μini Μarathon το μεγαλύτερο multi-sport event της Ελλάδας που αποτελεί σταθμό στα αθλητικά δρώμενα και πρότυπο case study για τον αθλητικό τουρισμό, ο Δήμος Σπετσών με τον πολυδιάστατο χαρακτήρα του, το ξενοδοχείο Κλήμης που προσφέρει αυθεντική φιλοξενία, τα εστιατόρια που διακρίνονται για τις γεύσεις τους Μουράγιο, Ταρσανάς και το all day bar Cielo Μar με εντυπωσιακή κουζίνα. Χορηγός επικοινωνίας είναι το υψηλής ποιότητας online ραδιόφωνο Ερμιονίδα 104,3 fm και υποστηρικτής της δράσης η νούμερο ένα εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Cosmote με το ταχύτερο δίκτυο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προσφορά αυτή στα παιδιά είναι ιδιάζουσας σημασίας, διότι έτσι κατατάσσεται η πρόληψη καθοριστικός παράγοντας στη ζωή τους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης