Κατέπλευσε σήμερα, Δευτέρα 13 Μαΐου, στα ανοιχτά του Ναυπλίου το κρουαζιερόπλοιο «Azamara Pursuit» της εταιρείας Azamara Club Cruises με 690 επιβάτες και 396 μέλη πληρώματος.

Το «Azamara Pursuit», η νέα προσθήκη στον στόλο της Azamara, έχει άνετους και μεγάλους χώρους στα μπαρ, στα εστιατόρια, στα σαλόνια, στο καζίνο, στην πισίνα, άψογο και εξυπηρετικό προσωπικό, με τα υπνοδωμάτια να διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις, έπιπλα και ευρωπαϊκά λευκά είδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πλοίο με σημαία Μάλτας, το οποίο ναυπηγήθηκε το 2018, έχει μήκος 592μ. και πλάτος 84μ., προέρχεται από το Κατάκολο και θα αναχωρήσει αργά το απόγευμα. Επίσης σήμερα στο Ναύπλιο βρίσκεται και το εντυπωσιακό πολυτελές τετρακάταρτο «Wind Star».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Το πλοίο, το οποίο ναυπηγήθηκε το 1986, διαθέτει τέσσερα καταστρώματα με συνολικό εμβαδό εξωτερικών χώρων που αγγίζει τα 1.000 τετραγωνικά μέτρα, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 148 επιβάτες.

Το πολυτελές ιστιοφόρο με σημαία των νησιών Μπαχάμες πραγματοποιεί επταήμερες κρουαζιέρες από Πειραιά προς Κωνσταντινούπολη κι αντίστροφα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τιμές για 7ήμερη κρουαζιέρα με το «Wind Star» είναι 2.500 δολάρια για καμπίνα Β’, 2.700 για καμπίνα Α’ και 5.100 δολάρια για σουίτα.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης