Στο γραφείο κίνησης οχημάτων στην Παλαμηδίου στα Μανιάτικα βρέθηκε ο Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων Κώστας Κατσαφάδος, όπου συνάντησε τους υπεύθυνους στον τομέα της καθαριότητας.
Ο κ. Κατσαφάδος επισκέφθηκε τους  χώρους του γκαράζ απ’ όπου ξεκινούν τα απορριμματοφόρα κι ενημερώθηκε από τους αρμοδίους για την καθαριότητα της πόλης στους κοινόχρηστους χώρους, την αποκομιδή των απορριμμάτων, το πλύσιμο των δρόμων, την ανακύκλωση υλικών, καθώς και για την απόσυρση παντός υγρού ή στερεού υλικού που ρυπαίνει το περιβάλλον.
Ο Βουλευτής ΝΔ Α’ Πειραιώς και Νήσων συζήτησε με εργαζομένους του Τομέα Καθαριότητας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους και δεσμεύτηκε ότι θα βρεθούν λύσεις.
Στη συνέχεια, ο κ. Κατσαφάδος περιόδευσε στις περιοχές του Δήμου Τροιζηνίας. Οι κάτοικοι των περιοχών Αγία Ελένη, Καρατζάς, Άνω Φανάρι, Δρυόπη και Καλλονή επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στον Βουλευτή που του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές.
Ο Βουλευτής μετέβη στον Γαλατά, προκειμένου να μιλήσει σε κατοίκους της περιοχής που τον υποδέχτηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό. Από νωρίς είχαν κατακλύσει γνωστή ταβέρνα της περιοχής και μόλις αντίκρυσαν τον κ. Κατσαφάδο έσπευσαν να  ευχηθούν καλή επιτυχία στο «δικό τους άνθρωπο» όπως τον αποκαλούσαν.
Ο Βουλευτής αναμένεται να συνεχίσει την περιοδεία του στο Δήμο Τροιζηνίας όπου θα επισκεφθεί την  παραλία του Γαλατά, την Τακτικούπολη, το Βαθύ, την Κυψέλη, τον Αγιο Αντώνιο και τα Μέθανα, ενώ θα μεταβεί και στον Πόρο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης