slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Δήμος Αβδήρων: Αναστολή λειτουργίας του υποκαταστήματος ΕΛΤΑ στον οικισμό της Γενισέας

Μόλις τη Δευτέρα 20/1/2020 πληροφορηθήκαμε από ανακοίνωση έξω από το υποκατάστημα ΕΛΤΑ Γενισέας, ότι το υποκατάστημα θα ανοίγει μόνο μια φορά την εβδομάδα για δύο ώρες.

Το υποκατάστημα ΕΛΤΑ της Γενισέας στην έδρα του Δήμου Αβδήρων και το μοναδικό που λειτουργεί στο Δήμο μας, είναι απαραίτητο για την εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας καθώς η έλλειψή του, στον εν λόγω οικισμό, δυσχεραίνει την καθημερινότητα των κατοίκων όλης της Κοινότητας Γενισέας που περιλαμβάνει τους οικισμούς Γενισέα και Βαφέϊκα με πληθυσμό 2000 κατοίκους και άλλους οικισμούς. Η εξυπηρέτηση των πολιτών από το κεντρικό κατάστημα στην Ξάνθη θα προκαλέσει μεγάλη ταλαιπωρία ιδιαίτερα στους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες των δημοτών μας.

Επίσης στη Γενισέα την έδρα του Δήμου Αβδήρων βρίσκεται το Δημαρχείο και οι υπηρεσίες του Δήμου για τις οποίες είναι αναγκαίο και απαραίτητο το υποκατάστημα ΕΛΤΑ για την καθημερινή αλληλογραφία του Δήμου.

Σύμφωνα με τα ανωτέρω αναφερόμενα στοιχεία πιστεύουμε ότι θα εξετάσετε θετικά το αίτημα μας να μην ανασταλεί η λειτουργία του υποκαταστήματος, το οποίο προσβλέπει στην εξυπηρέτηση των δημοτών μας, στην απρόσκοπτη λειτουργία του Δήμου μας και στην αναβάθμιση της περιοχής μας που τα τελευταία χρόνια έχει πληγεί από την οικονομική κρίση.

Ο Δήμαρχος Αβδήρων

Γεώργιος Τσιτιρίδης

Σχετικά Άρθρα