Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Προβληματισμός για τις νέες εξελίξεις στον ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Γράφει ο:
Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής 
Μαθηματικός


           Καλούνται ο δήμαρχος κ. Αποστολάκης, ο π. πρόεδρος ΦΟΣΔΑ κ. Κατσαμπίρης και ο νυν πρόεδρος κ. Κασόλας να ενημερώσουν άμεσα το δημοτικό συμβούλιο και τους δημότες για τις σοβαρές τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τον ΧΥΤΑ.
     -Δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής Ενότητας Παλαίρου αναλάβατε τις ευθύνες που σας αναλογούν!! 
        -Όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων!!

-Την Πέμπτη 14.11.2019 θα δημοσιεύσουμε σχετικό άρθρο. 
         Όλοι αυτοί που επί 5 συνεχή χρόνια έγραφαν και έλεγαν τις γνωστές άθλιες αθλιότητες να κοιτάξουν τον καθρέπτη τους και θα τους απαντήσει!!

     -Δεν επιχαίρω για την πλήρη δικαίωση των εκτιμήσεων μου και των προβλέψεων μου σε οτι αφορα τον ΧΥΤΑ αλλά είμαι βαθύτατα ανήσυχος για το μέλλον του τόπου μας.
   -Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να παραδώσετε στις επόμενες γενιές αντί για το πανέμορφο τόπο μας μια απέραντη χωματερή πολυτελείας. 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

5 σχόλια:

  1. ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΚΩΣΤΑ ΜΟΛΙΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ. ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο τόπος είναι ήδη χωματερή και κυριολεκτικά και μεταφορικά και όχι χωματερή πολυτελείας αλλά χωματερή της τελευταίας υποστάθμης. Αρκεί να δεις το πως λειτουργεί ο δήμος και να κάνεις και μια βόλτα στο στο
    κάμπο στα χωράφια κοντά σε στάνες. Ειδικά αν πάτε πάνω στα Ακαρνανικά θα διαπιστώσετε πως κάθε στάνη είναι και μια μικρή χωματερή. Γιατί έτσι γουστάρουν οι πρατάριδες,ο ""αγρότες"" και λοιποί απαίδευτοι. Αν το xiromeronews θέλει μπορώ να στείλω όόόόόσες φωτογραφίες θέλει. Τι περιμένεις να κάνει το δημοτικό συμβούλιο, ποιοί τους ψήφισαν αυτούς; Ίδιοι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι για τα μπάζα είναι να τους ρίξεις μέσα στη χωματερή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ δάσκαλε , τι προτείνεις ; Τι θα έκανες αν ήσουν δήμαρχος ; Εύκολο να αρνείσαι και να κατακρίνεις τα πάντα , αλλά συνέβαλλε και εσύ θετικά και πρακτικά στο θέμα διαχείρισης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kαργιόλης- Ντοφαλάκος- Νικολάκης η τριάδα των σκουπιδιών. Εδώ τα λεφτά είναι πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο