Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας: ξεκίνησαν οι εγγραφές!

To Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας είναι η πιο σημαντική συνάντηση νέων και του κόσμου των επιχειρήσεων. Ο στόχος είναι να τους ενημερώσουμε για τις τάσεις και ευκαιρίες για επιχειρηματικότητα και απασχόληση που προσφέρουν σημαντικοί κλάδοι και τομείς της οικονομίας.

Είναι η πιο σημαντική συνάντηση νέων και του κόσμου των επιχειρήσεων. Ο στόχος είναι να τους ενημερώσουμε για τις τάσεις και ευκαιρίες για επιχειρηματικότητα και απασχόληση που προσφέρουν σημαντικοί κλάδοι και τομείς της οικονομίας.

Φέτος, το Πανόραμα ήταν να πραγματοποιηθεί το Μάρτιο, αλλά λόγω της πανδημίας, ακυρώθηκε. Ωστόσο, ανταποκρινόμενοι στις νέες συνθήκες, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε το πρώτο ψηφιακό (virtual) Πανόραμα στις 11-15 Ιουλίου. 

Θα πραγματοποιηθούν περισσότερα από 100 παρουσιάσεις, πάνελ, workshop, και “Meet the executive”με τη συμμετοχή περίπου 200 πολύ αξιόλογων ομιλητών.

Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που θα συμμετάσχει και ένας σημαντικός αριθμός Ελλήνων εισηγητών από το εξωτερικό (ΗΠΑ, Αυστραλία, Βρετανία, Ελβετία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Γερμανία κτλ.)

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ