Η πασίγνωστη παρουσιάστρια και τα γλυκά στην Πανεπιστημίου
Μέχρι Κεραίας

Η πασίγνωστη παρουσιάστρια και τα γλυκά στην Πανεπιστημίου

Η πασίγνωστη παρουσιάστρια και τα γλυκά στην Πανεπιστημίου

Όσα βλέπει η Ντέπυ Γκολεμά στις «Άγριες Μέλισσες» ξέρει ότι είναι βγαλμένα από τη ζωή....

Τι να πω! Κάνουν και κάτι ερωτήσεις οι συνάδελφοι, άναυδη μένω. Καλεσμένη η γυναίκα του Λάμπρου σε μια εκπομπή. “Θα το καταλάβετε”, τη ρωτάνε, “ότι ο Λάμπρος έχει το νου του στην Ελένη;”. Τι να σου πω παιδί μου. Ίσως αν περάσει καμία πόρτα κάτι να υποψιαστεί…

Στο μεταξύ στην εκπομπή της Φαίης ώρες ολόκληρες ανάλυση. Βρήκαμε παπά να θάψουμε 5-6. «Διπρόσωπος ο Κυπραίος», “κάνει έτσι κάνει και αλλιώς”… Ρε παιδιά εδώ κοντεύει να ξεχάσει και ο ίδιος ποιους καρφώνει, το παλικάρι….

Πώς λέγεται το σημείο στα χωράφια που δίνουν ραντεβού ο Κυπραίος και η Μυρσίνη; «Το πήδημα της ελιάς»….

Λοιπόν είναι μερικές ειδήσεις που δεν γράφονται αλλά μπορούν να υπονοηθούν. Ποια πολύ γνωστή παρουσιάστρια στέλνει καθημερινά γλυκά από γνωστότατο ζαχαροπλαστείο της Πανεπιστημίου σε παρακείμενο κτήριο; Ζάχαρο θα πάθετε….

Αλλά δε λέω, μακάρι να με μπουκώσετε με έξι σοκολατίνες…

Να δείτε που καμιά φορά η αλλαγή του σκηνικού ωφελεί τα ποσοστά τηλεθέασης! Χαλάλι τα 20.000 ευρώ λοιπόν για την εκπομπή του Alpha «Εκτός γραμμής», που είδε επιτέλους διπλάσιο νούμερο….

Στην εκπομπή της Όλγας Τρέμη πάντως δεν βοήθησαν….

Βέβαια να κάνουν νούμερα τα σκηνικά είναι ένα θέμα που άπτεται άλλης ειδικότητας….

Έρχεται εδώ στο Znews συνέντευξη της αφεντιάς μου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Συναντηθήκαμε ανήμερα της Αγίας Βαρβάρας, προστάτιδας του πυροβολικού για να τιμήσουμε τις εκατέρωθεν πιστολιές… Αναμείνατε!

Η ερώτηση πάντως “κεραυνός” στον Λαζόπουλο – που μεταδίδεται σήμερα- ήταν αν αυτός που κάνει σάτιρα δικαιούται να ‘χει πάρε δώσε με την εξουσία (π.χ. συνάντηση Τσίπρα – Ολάντ – Λάκη). Και εκείνος απάντησε: “Πρώτη φορά ακούω για αυτή τη συνάντηση….”

Πώς θα βαφτίσουν το παιδί της Δρόσως και του Νικηφόρου – σημειωτέον η Ασημίνα θα συγχωρέσει την αδελφή της- αν είναι αγόρι; Μα φυσικά Σέργιο….