Ειδήσεις &
Τοπικά Νέα

Ελλάδα   >   Ν. Τρικάλων   >   Οιχαλία (Νεοχώρι)    >    Ειδήσεις & Τοπικά Νέα

Τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες με τις δηλώσεις για τους καθαρισμούς των οικοπέδων

Τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες με τις δηλώσεις για τους καθαρισμούς των οικοπέδων Στην υποχρεωτική δήλωση του καθαρισμού των οικοπέδων τους καλούνται φέτος για πρώτη φορά να προχωρήσουν οι ιδιοκτήτες τους έπειτα από τη σύσταση του «Μητρώου Τήρησης Μέτρων Προληπτικής Πυροπροστασίας Ιδιοκτησιών»
Στην υποχρεωτική δήλωση του καθαρισμού των οικοπέδων τους καλούνται φέτος για πρώτη φορά να προχωρήσουν οι ιδιοκτήτες τους έπειτα από τη σύσταση του «Μητρώου Τήρησης Μέτρων Προληπτικής Πυροπροστασίας Ιδιοκτησιών». Το Εθνικό Μητρώο Τήρησης Μέτρων Προληπτικής Πυροπροστασίας Ιδιοκτησιών που αποτέλεσε ρύθμιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στοχεύει στην καταγραφή των υποχρεώσεων των πολιτών κατά την αντιπυρική περίοδο και την τήρηση των μέτρων προληπτικής πυροπροστασίας.

Δημοσιεύθηκε στις 1 June 2024 | 2:28 pm


Συνάντηση Δημάρχου Λαρισαίων, κ.Θανάση Μαμάκου με τον Αντιπρόεδρο της ΕΕ, κ.Μαργαρίτη Σχοινά

Συνάντηση Δημάρχου Λαρισαίων, κ.Θανάση Μαμάκου με τον Αντιπρόεδρο της ΕΕ, κ.Μαργαρίτη Σχοινά Στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής ατζέντας η Λάρισα
Η Λάρισα -και η Θεσσαλία- βρίσκονται στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής πολιτικής ατζέντας επισήμανε ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, από το Δημαρχείο της Λάρισας, όπου και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Λαρισαίων, κ.Θανάση Μαμάκο. «Η στενή, ουσιαστική συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση και τους ευρωπαϊκούς θεσμούς διασφαλίζει πως έχουμε ακόμη περισσότερες ευκαιρίες για να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο», υπογράμμισε, από την πλευρά του, ο κ. Μαμάκος.

Δημοσιεύθηκε στις 1 June 2024 | 2:22 pm


Συνάντηση Φώτη Καψάλη με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Καψάλη

Συνάντηση Φώτη Καψάλη με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη ΚαψάληΕίχαν εκτενή συζήτηση τόσο για τα έργα αποκατάστασης της Περιφέρειας όσο και για τα έργα θωράκισης της περιοχής που βρίσκονται σε εξέλιξη
Ο υπ. Ευρωβουλευτής με το ΚΟΣΜΟΣ και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Βολτ Ελλάδας, Φώτης Καψάλης, συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα, με τον οποίο είχαν εκτενή συζήτηση τόσο για τα έργα αποκατάστασης της Περιφέρειας όσο και για τα έργα θωράκισης της περιοχής που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Δημοσιεύθηκε στις 1 June 2024 | 2:10 pm


Κώστας Σκρέκας από το Επιμελητήριο Άρτας: «Προτεραιότητα της Κυβέρνησης η περιφερειακή ανάπτυξη»

Κώστας Σκρέκας από το Επιμελητήριο Άρτας: «Προτεραιότητα της Κυβέρνησης η περιφερειακή ανάπτυξη»Ο κ. Σκρέκας ανέφερε στη συνέχεια ότι «οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό, μεταποιητικό και τουριστικό τομέα βρίσκονται στο επίκεντρο της πολιτικής της κυβέρνησης
Με τη διοίκηση και τα μέλη του Επιμελητηρίου Άρτας, αλλά και με επαγγελματικούς φορείς της πόλης συναντήθηκε την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 o Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Άρτας της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργο Στύλιο και τον Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας Σεραφείμ Λιάπη.

Δημοσιεύθηκε στις 1 June 2024 | 2:01 pm


Αναπτυξιακό εργαλείο ο δρόμος Βερδικούσια - Αγρελιά

Αναπτυξιακό εργαλείο ο δρόμος Βερδικούσια - ΑγρελιάΣύσκεψη για τη χρηματοδότηση με πρωτοβουλία του Δημ. Κουρέτα και με τη συμμετοχή του Υπουργού Δ. Παπαστεργίου, βουλευτών και αυτοδιοικητικών
Σύσκεψη εργασίας είχε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου, τους βουλευτές του νομών Λάρισας και Τρικάλων και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, με αντικείμενο την αναζήτηση πόρων για την οδική σύνδεση Λάρισας – Τρικάλων μέσω των τοπικών κοινοτήτων Βερδικούσιας – Αγρελιάς.

Δημοσιεύθηκε στις 1 June 2024 | 1:53 pm


Φώτης Καψάλης: Οι ελληνικές τράπεζες ή θα γίνουν ανταγωνιστικές μειώνοντας επιτόκια και προμήθειες ή θα ξεπεραστούν από τον ανταγωνισμό στην Ευρώπη

Φώτης Καψάλης: Οι ελληνικές τράπεζες ή θα γίνουν ανταγωνιστικές μειώνοντας επιτόκια και προμήθειες ή θα ξεπεραστούν από τον ανταγωνισμό στην ΕυρώπηΔήλωση υποψήφιου Ευρωβουλευτή του ΚΟΣΜΟΣ και μέλος του πολιτικού συμβουλίου του Βολτ Ελλάδας, Φώτη Καψάλη, για τις τράπεζες στην Ελλάδα
Με αφορμή την δυσαρέσκεια που εκφράζουν οι επαγγελματίες και οι πολίτες για τη λειτουργία του τραπεζικού συστήματος στην Ελλάδα στις συζητήσεις τους με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή του ΚΟΣΜΟΣ, ο Φώτης Καψάλης δήλωσε:

Δημοσιεύθηκε στις 31 May 2024 | 3:46 pm


Απεβίωσε στη Μελβούρνη ο Δημήτριος Ζιώγκος (Τσιονάς)

Απεβίωσε στη Μελβούρνη ο Δημήτριος Ζιώγκος (Τσιονάς)Σε ηλικία 85 ετών
Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 ετών άφησε στην Ελληνική παροικία της Μελβούρνης στην Αυστραλία όπου διέμενε, ο Δημήτριος Ζιώγκος (Τσιονάς) από την Οιχαλία.

Δημοσιεύθηκε στις 28 May 2024 | 2:36 pm


Ουροδόχος κύστη: Ποιος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της;

Ουροδόχος κύστη: Ποιος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της;Μελέτες έχουν δείξει ότι το κάπνισμα είναι κύρια αιτία καρκίνου της ουροδόχου κύστεως και άλλων προβλημάτων σε αυτήν, όπως η ακράτεια ούρων και η επώδυνη διάμεση κυστίτιδα.
Πολλές συνήθειες του τρόπου ζωής αυξάνουν τον κίνδυνο ουρολογικών προβλημάτων, αλλά αν θέλετε να προστατευθείτε από νοσήματα και διαταραχές της ουροδόχου κύστεως, το πρώτο που έχετε να κάνετε είναι να αποφεύγετε το κάπνισμα.

Δημοσιεύθηκε στις 27 May 2024 | 3:52 pm


Πηνειάδα, Ζάρκο και Φαρκαδόνα θα επισκεφτεί σήμερα ο Φώτης Καψάλης

Πηνειάδα, Ζάρκο και Φαρκαδόνα θα επισκεφτεί σήμερα ο Φώτης ΚαψάληςΤο απόγευμα της Δευτέρας και στα πλαίσια της περιοδείας του, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΚΟΣΜΟΣ και μέλος Πολιτικού Συμβουλίου του Βολτ Ελλάδας κ. Φώτης Καψάλης θα επισκεφτεί Πηνειάδα, Ζάρκο και Φαρκαδόνα
Σε χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας θα περιοδεύσει σήμερα το απόγευμα ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΚΟΣΜΟΣ και μέλος Πολιτικού Συμβουλίου του Βολτ Ελλάδας κ. Φώτης Καψάλης .

Δημοσιεύθηκε στις 27 May 2024 | 3:41 pm


Τοπογραφική αποτύπωση επτά ρεμάτων Δήμου Νοτίου Πηλίου, με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Τοπογραφική αποτύπωση επτά ρεμάτων  Δήμου  Νοτίου Πηλίου, με χρηματοδότηση  από την  Περιφέρεια  Θεσσαλίας Tα περισσότερα ρέματα δεν  υπήρχαν σύγχρονες μελέτες τοπογραφικής αποτύπωσης.
Με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, ξεκινά η τοπογραφική αποτύπωση  επτά ρεμάτων  στο δήμο Νοτίου Πηλίου, με σύγχρονα μέσα καταγραφής και αποτύπωσης (drone, δορυφορικά δεδομένα κλπ) ώστε να ολοκληρωθεί με μεγαλύτερη ακρίβεια η θέση, η όδευση και τα χαρακτηριστικά των ρεμάτων ειδικά μετά τις κακοκαιρίες “Daniel” και  “Elias”.

Δημοσιεύθηκε στις 27 May 2024 | 3:36 pm


Οιχαλία (Νεοχώρι) - Ειδήσεις και Νέα

post_title - Kalamatatimes

post_title  Kalamatatimes

Δημοσιεύθηκε στις 20 November 2019 | 10:00 am


Δείτε αγγελίες στην πόλη/περιοχή Οιχαλία (Νεοχώρι)